HP Pavilion 14-al171no 14" bärbar dator (guld)

Pris:

Special Price 4 799 kr

Ordinarie pris (5 999 kr)

Artikelnr: #HP14AL171NO

Översikt:

Med en 7th generation Intel Core i3 processor, 14" Full HD skärm, responsiv SSD-lagring, fantastiska Bang&Olufsen-Play högtalare och upp till 9 timmars batteritid är HP Pavilion 14-al171no en bärbar dator att räkna med.

Intel Core i3-7100U CPU
14" Full HD IPS skärm
4 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD

Detaljer

HP Pavilion 14-al171no är en bärbar dator som matchar god prestanda med en attraktiv design. En snabb och effektiv 7th generation Intel Core i3 processor, 14" Full HD skärm och fantastiska Bang&Olufsen-Play högtalare ger dig en bärbar dator som är perfekt för att njuta av alla typer av multimedia men också är ett effektiv arbetsverktyg. Ett livskraftigt batteri ger många timmars användning och ser till att datorn håller över en hel dag. Och med blixtsnabb SSD-lagring är laptopen alltid redo att utföra kommandon utan någon som helst fördöjning.

Få prestanda, mobilitet, och helt nya upplevelser med en Intel®-baserad bärbar dator.
Om du köpt din senaste bärbara dator för mer än en handfull år sedan, saknar du mer än du vet om: mer prestanda, mer batteritid och mer högkvalitativ underhållning. Med en bärbar dator och en effektiv 7:e generationens Intel® Core™ processor är du alltid redo att arbeta och spela vart du än är. Få mer gjort med snabb och enkel navigering mellan alla dina favoritappar och ta din produktivitet, kreativitet och underhållning till nästa nivå. Dessutom kan du njuta av helt nya funktioner som ansiktsigenkänning för problemfri inloggning. Med ett brett utbud av smarta, snygga designer och skärmstorlekar finns en Intel®-baserad bärbar dator som passar alla plånböcker.

7th gen. kraft:
Med en kraftfull intel® Core™ i3-7100U processor från Kaby Lake-familjen, inbyggd Intel HD Graphics 620 och 4 GB snabb DDR4 RAM klarar laptopen många uppgifter på samma gång. Du kan känna dig trygg på att datorn klarar av att köra flera olika program och avspela video samtidigt som du kan njuta av blixtsnabb internetuppkoppling.

Skärm:
Den 14" stora IPS LED-bakgrundsbelysta skärmen ger dig en bildkvalitet av högsta märke för en laptop. Full HD 1080p upplösning ger fantastisk bildkvalitet och detaljrikedom. IPS-tekniken ger djupare kontrast, klarare färger och vidare betraktningsvinkel.

SSD-minne:
Datorn kommer med supersnabb 256 GB SSD-lagring för en snabbare användarupplevelse. Ett SSD-minne fungerar som en hårddisk, men tack vare att det saknar hårddiskens känsliga och rörliga delar är det betydligt snabbare, tystare, mindre känslig för mekaniska stötar och drar mindre ström. Att starta upp ett operativsystem eller program samt läsning och skrivning av data går betydligt fortare med ett SSD-minne än en vanlig hårddisk.

Windows 10:
Välkommen till en trevligare och mer produktiv dataupplevelse. Startmenyn har fått ny design och erbjuder snabb tillgång till alla program och appar. Du kan organisera arbetet med Snap och Task, skapa virtuella skrivbord för att få mer plats till dina dokument och surfa på nätet med snabba och intuitiva Microsoft Edge webbläsare. Operativsystemet är optimerat för snabbare booting och sömlös prestanda samt med Continuum kan du dela arbetet mellan flera enheter med Windows 10 inklusive bärbara- och stationära datorer, surfplattor och smarttelefoner.

HDMI:
Anslut datorn till en HDTV eller projektor om du vill visa bilder eller se på filmer i Full HD 1080p upplösning på en större skärm.

Anslutningar:
- Två supersnabba USB 3.0-portar, en snabb USB 2.0-port
- SD minneskortläsare
- Supersnabb Wi-Fi-ac med Miracast, 100 Mbit Ethernet LAN-port och Bluetooth 4.2
- 3.5mm port för hörlurar/mikrofon

Andra egenskaper:
- Windows 10 Home 64-bit operativsystem
- Inbyggd HD webbkamera
- Snabb laddning ger 90 procents batterikapacitet på 90 minuter
- Pekplatta med multitouch
- 3-cells Li-ion batteri med upp till 9 timmars batteritid

Varumärke HP
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!