Miele Kombiskåp KF37122ID

Pris:

Special Price 5 999 kr

Ordinarie pris (9 999 kr)

Artikelnr: #KF37122ID

Översikt:

Integrerat kyl- och frysskåp från Miele med Dynamic kylning och snabb nedfrysning för mer avancerade matförvaring. Energiklass A ++.

Detaljer

Miele KDN 37132 ID är en kyl och frys som är tillräckligt stor för att täcka behoven för de flesta familjer.


Kyldel

Kylsektionen har en nettovolym på 199 liter och är utrustad med 4 glashyllor och 2 crispers. Glashyllor är lätt att rengöra.

Inredning

Skåpet är utrustad med justerbara hyllor så att du enkelt kan anpassa dina inredningsbehov. Hyllorna i dörren ger ytterligare lagringskapacitet till tillexempel flaskor.

Dynamisk kylsystem

I det här kombiskåp Miele kan man spara mat. En fläkt säkerställer att luften cirkulerar men tillför även en jämn temperatur i hela kylskåpet, liksom snabb kylning av livsmedel.

LED-belysning

Skinande, smidig belysning gör det enkelt att få en fullständig översikt i kylen. LED-belysning är också mer energieffektiv än andra lösningar.

Visning

En praktisk, inbyggd display ger en komplett översikt över olika inställningar.

Tyst

Den effektiva kompressor gör skåpet extremt tyst med en ljudnivå på endast 39 dB.

Frysdel

Frysfacket rymmer 63 liter och är utrustad med 3 plasttråg. Genomskinlig front ger en bra överblick över innehållet. Fryskapaciteten är 4 kg / dag och fryst mat kan förvaras i upp till 20 timmar i händelse av strömavbrott.

Snabb Frysning

Snabbinfrysning funktion används för att få ner temperaturen snabbt till - 18 ° C. Detta säkerställer snabb frysning och kan vara särskilt användbart för stora inköp. Maten kommer också att behålla en högre grad av hälsosamma näringsämnen genom snabb frysning.

Energiklass: Detta är en miljövänlig modell med låg energiförbrukning. Energiklass A ++.

Varumärke Miele
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!