AEG Frys AGE72924NX (Rostfri)

Pris:

Special Price 8 999 kr

Ordinarie pris (11 699 kr)

Artikelnr: #AGE72924NX

Översikt:

Rostfri frys med invändig LED-belysning. Smart förvaring med CustomFlex-system som ger dig bättre möjlighet att förvara och separera dina frysvaror som du vill ha dem. Frysen håller sig även isfri med automatisk avfrostning. Förvaringsvolym på 241 liter.

Handtag med snabböppningsfunktion
Högeffektiv kompressor med variabel effektstyrning
Höjd x Bredd x Djup (mm): 1850 x 595 x 647

Detaljer

Kan anpassas efter varje smak
Alla dina matvaror är enkla att få tag i så att du kan skapa underbara rätter. I "Customflex"-skåpet kan du organisera förvaringen precis som du vill  – du kan flytta på lådorna snabbt och enkelt för att maximera förvaringen.

Perfekt förvaring av matvarorna
Skåpet har en maxilåda på glidskenor som är perfekt för att få plats med allt du vill ha i frysen.

Separera frysvarorna på smartast möjliga sätt
Eftersom lådorna löper på skenor i frysskåpet har du många fler möjligheter att arrangera förvaringsutrymmet efter dina behov. Du kan enkelt separera och skydda mjuka, känsliga varor så att de inte mosas av större, tyngre livsmedel.

Ordning och reda
Flexibel interiör hjälper dig att hålla ordning.

Håll frysen helt isfri
NoFrost-teknologin i denna frys säkerställer att det inte bildas någon is i produkten. Du behöver aldrig mer frosta av och den fungerar alltid på ett effektivt sätt. Dessutom blir det mer plats för mat, paketen fastnar inte i varandra och etiketterna går alltid att läsa.

Klass A++ – 21 % energisnålare än klass A+
EU:s energimärkningssystem rangordnar hushållsprodukter enligt energieffektivitet helt oberoende – och denna upprätta frys har energimärkning A++. Jämförelser visar tydlig skillnad: A++ är 21 % mer energisnålt än A+.

Varumärke AEG
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!