AEG-Electrolux S83520CMXF (Rostfri)

Pris:

Special Price 5 999 kr

Ordinarie pris (11 499 kr)

Artikelnr: #S83520CMXF

Översikt:

Rostfri kyl och frys med automatisk avfrostning. I kylen är temperaturen jämn och luftfuktigheten hög vilket betyder att hållbarheten på dina matvaror förlängs. Kyldelen har även CustomFlex™-system för optimal och flexibel förvaring. FreshBox håller en lägre temperatur och är perfekt till förvaring av kött, fisk och delikatesser. Energiklass A++.

184,5cm högt
Nofrost

Detaljer

Professionell teknologi för isfri frysning och längre fräschhet  
ProFresh kyl-frysar använder professionell teknologi med separata kylsystem. De upprätthåller det ideala klimatet i kylen för optimalt bevarande av färska livsmedel samtidigt som de säkerställer att du har perfekt isfri förvaring i frysen.

A++-klassen – 21 % mer energieffektiv än A+-klassen
Bevara maten med större energieffektivitet - med denna A++-klassens kyl-frys. Energiklass A++ är 21 % mer energieffektiv än A+-klassen, om man jämför klasserna.

Fantastiskt fräsch mat tack vare extremt stabila förhållanden
MultiAirFlow-tekniken ger ett jämnt luftflöde i hela kylen så att temperaturen och fuktigheten stabiliseras och maten håller sig fräschare längre.

Det finns en plats för alla varor - du bestämmer var de ska stå!
Tack vare det unika Custom™-förvaringssystemet i kylskåpsdörren kan du ordna hyllor och fack på hundratals olika sätt. Detta innebär att dina matvaror alltid kommer att förvaras på ett logiskt och effektivt sätt.

Optimala förhållande för att bevara kött och fisk
Denna kyl-frys har en separat låda som gör det möjligt att bevara smaken i kött och fisk genom att de förvaras vid en lägre temperatur avskilt från övriga kylda varor.

Avancerade kontroller hur dina matvaror förvaras
Kylskåpets display visar tydligt inställningar och funktioner på utsidan. Med den intuitiva touch-kontrollen kan du ändra temperaturen, ställa in FastFreeze-funktionen och mycket mer.

Varumärke AEG
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!