Beko tvättmaskin EWTV8833

Pris:

Special Price 3 999 kr

Ordinarie pris (5 999 kr)

Artikelnr: #EWTV8833

Översikt:

Beko EWTV8833 är en effektiv och skonsam tvättmaskin, utrustad med ett 14-minuters snabbprogram och ett speciellt program som tar bort husdjurshår från dina kläder. Beko EWTV8833 tvättar dina kläder skonsamt och kommer med 10 års motorgaranti.

Vatteninloppsslang
Rotationshastighet: 1600 rpm
10 års motorgaranti

Detaljer

Beko tvättmaskin EWTV8833 erbjuder en rad av olika effektiva program och är utrustad med en borstlös motor och en mjuk trumma. Med en generös kapacitet på 8 kg kan du enkelt tvätta stora mängder tvätt.

8 kg kapacitet
Generös kapacitet som går hand i hand med stor flexibilitet. Tvätta bara ett par plagg snabbt eller en hel veckoladdning på en gång. Högar av tvätt efter semestrar, besök eller andra speciella tillfällen är inte längre ett problem.

Program
Välj mellan 15 olika program inkluderat Cotton, Cotton Eco, Synthetics, Shirts, Wool och Handwash. Har du bråttom kan du använda Quick Wash som enbart tar 14 minuter.

Pet Hair Removal
Är du en stolt hund- eller kattälskare? Oavsett hur mycket du tycker om dina fyrbenta vänner kommer du aldrig i från att de lämnar kvar hår runt om i huset. Med detta unika läge kan din tvättmaskin effektivt ta bort husdjurshår från dina kläder, sängkläder med mer utan att lämna några spår.

Woolmark-certifikat
Bekos tvättmaskin har mottagit Woolmark-certifikatet som ett bevis på att den är skonsam mot dina ullplagg.

AquaWave trumma
Mjuk trumteknologi som är skonsam mot dina kläder minimerar risken med skador samt förlänger livstiden på dina plagg.

Borstlös motor
Den borstlösa motorn är ny och effektiv samt tyst. De har också betydligt längre livslängd än en standardmotor, och därför kommer Beko med 10 års garanti på motorn.

Energiklass A+++

Inkluderat i förpackningen:
- Vatteninloppsslang
- Avloppsslang

Varumärke Beko
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!