Beurer Brightlight TL30

Pris:

Special Price 399 kr

Ordinarie pris (499 kr)

Artikelnr: #TL30

Översikt:

Känner du dig ofta trött och tömd på energi? Beurer Brightlight kompenserar för bristande solljus, exempelvis under vintermånaderna och ger dig mer energi.

Simulerar solljus
Ljusarea: 20 x 12 cm
Stativ medföljer

Detaljer

Beurer Brightlight TL30 är en kompakt enhet som är lika liten som en surfplatta. Den lilla enheten kommer göra stor skillnad för ditt välbefinnande. Beurer Brightlight kompenserar för bristande solljus, exempelvis under vintermånaderna.

Ta dig igenom vintern
Det nordiska klimatet bjuder på långa och mörka vintrar och det kan vara svårt att få tillräckligt med solljus. Detta kan leda till trötthet och lågt humör. Med en Beurer Brightlight kan du simulera solljus och få mer energi i vardagen.

Säkerhet
Energilampan utsöndrar ljus med intensitet på cirka 10 000 lx (på ett avstånd från 15-20 cm). Till skillnad från solljus innehåller inte ljuset några skadliga UV-strålar och är därför säker att använda.

Kompakt storlek
Tack vare LED-teknologi är enheten tunn och kompakt. Detta gör att du kan använda den vartsomhelst - både hemma och i farten. Den kommer med ett praktiskt stativ så att du kan placera den både horisontellt och vertikalt.

Varumärke Beurer
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!