Black Eye HD Combo universellt linskit för smartphone

Pris:

Special Price 299 kr

Ordinarie pris (349 kr)

Artikelnr: #BECM002

Översikt:

Öka nivån på ditt mobilfotograferande till nya höjder med Black Eye HD Combo universellt linskit för smartphones. Kitet består av en HD vidvinkel och en HD macrolins som ger dig professionella resultat med din mobiltelefon.

2 olika linser
För mobiler, surfplattor eller bärbara datorer
Enkel att använda

Detaljer

Black Eye HD Combo linskitet består av en HD vidvinkel och en HD macrolins som ökar nivån på dina bilder till nya höjder. Linserna är framtagna av handpolerat glas som producerar naturliga färger och ger dig skarpa bilder, utan oönskade flares och liknande. De är otroligt enkla att använda, och fästs bara på mobiltelefonen med ett clips som passar på de allra flesta mobiltelefonerna, surfplattorna eller bärbara datorerna. Linserna fungerar också perfekt med enheter som har dubbla kameror, och tack vare deras kompakta storlek är de enkla att ha med sig på resor, och ett must-have för fotoentusiaster.

HD vidvinkel och HD macro
HD vidvinkellinsen och HD macrolinsen kan kombineras genom att skruva de två på varandra. Vidvinkellinsen ger dig otroliga 160 graders vinkel och hjälper dig att fota landskap och arkitektur i otrolig kvalitet. Macrolinsen har 15x zoom, och med 20-26 mm fokusavstånd kan du fånga imponerande detaljer inte ens ditt öga kan se.

Inkluderat i förpackningen:
- HD vidvinkellins
- HD macrolins
- Fästclips
- 2x linslock
- Rengöringsduk
- Förvaringspåse
- Klistermärke
- Bruksanvisning

Varumärke Black Eye
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!