Bosch spis HLL09A021U

Pris:

Special Price 7 499 kr

Ordinarie pris (11 999 kr)

Artikelnr: #27913

Från 625 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Laga mat och baka bröd med lätthet tack vare Bosch spis HLL09A021U. Den har en kraftfull induktionshäll med 4 kokzoner med booster på varje zon, stor ugn med 7 bakningsfunktioner, inklusive 3D HotAir, och självrengörande EcoClean.

60 cm induktionshäll
Ugnskapacitet: 66 liter, 3D HotAir
EcoClean självrengöring
230 V

Detaljer

Bosch spis HLL09A021U hjälper dig att förbereda läckra måltider med enkelhet tack vare 66 liters ugnskapacitet, dess induktionshäll med 4 värmezoner som alla har sin egen booster och timer och praktiska funktioner som ReStart eller Quick start. EcoClean Direct gör underhållet extra enkelt.

Induktionshäll
Spisen tillhandahåller en modern tillagningsmetod som använder induktion istället för traditionella värmeelement. Värmen genereras endast i botten av kärlet och på en induktionshäll förblir sval och säker att beröra under tillagningen. Detta minskar också värmeförlusten och gör induktionskokningen mer energieffektiv.

Matlagningszoner
Hällen har fyra värmezoner, var och en med sin egen timer, avstängning och booster. Zonerna styrs via TouchSelect-kontroll med 17 effektnivåer.

Snabbstart
Ingen mer väntan på att ugnen ska förvärmas. Snabbstartfunktion garanterar snabb uppvärmning och därmed mindre väntan.

ReStart-funktion
Tryck på strömbrytaren i 4 sekunder och Bosch-induktionshällen kommer automatiskt att återkalla den senast valda inställningen. Detta sparar din tid när du lagar samma typ av mat igen.

Ugnskapacitet
Ugnen har en kapacitet på 66 liter, vilket gör att du kan tillaga läckra middagar för hela familjen eller vänner.

3D Hotair
Njut av mat som är krispig på utsidan och saftig på insidan, detta möjliggörs av spisens optimala värmedistribution med upp till 3 nivåer samtidigt.

EcoClean Direct
Bakre väggen har en speciell beläggning som säkerställer att spisen kräver minimal rengöring.

Energimärkning
Ugnen är skonsam mot miljön och din plånbok. Den har energimärkning A.

Viktigt att veta
Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.

Varumärke Bosch
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!