Electrolux EFF90670OY (Svart)

Pris:

Special Price 6 777 kr

Ordinarie pris (10 999 kr)

Artikelnr: #EFF90670OY

Översikt:

Denna vägghängda köksfläkt från Electrolux är kraftfull och tar snabbt bort matos. Styr fläkten med en knapptryckning på fläktens glaspanel.

Typ av installation: Vägghängd designkåpa, bredd 90 cm
Evakueringskapacitet (hög/låg): 580 / 300 m³/h
Höjd x Bredd x Djup (mm): 836-1031 x 898 x 368

Detaljer

Snyggt och elegant med en vertikal glasfläkt
Den vertikala spisfläkten från Electrolux är både elegant och effektiv. Den eleganta, svarta glasdesignen ger en modern, minimalistisk look. Den ger stil åt köket samtidigt som den tar bort matoset.

Låg energi, hög effekt
En kraftfull köksfläkt som drar mindre energi. Den här fläkten vädrar ut matoset snabbt och effektivt så att luften i köket förblir ren och fräsch.

Hob2Hood
En av köksfläktens användbara funktioner är Hob2Hood. Om du vill kan den automatiskt slå på spisfläkten och tända lampan när du börjar laga mat. Det innebär att du inte blir distraherad när du ska försöka reglera fläkten, så att du kan koncentrera dig på matlagningen i stället. Du kan också styra fläkten manuellt från hällen, så att du kan justera fläkthastigheten själv om du vill.

Bättre ljus mindre energi
Energieffektivt LED-ljus passar perfekt i köket där man behöver ljuset under en lång period. Ljust, lång hållbarhet och energieffektivt, perfekt anpassat för ett modernt hem.

En mer exakt matlagningsprocess
Köksfläktens samtliga inställningar är samlade i en elegant glaspanel så att du snabbt, effektivt och exakt kan reglera ventilationen i köket med en knapptryckning.

Kolfilter för fräsch luft
Laga mat och njut av fräsch luft. Detta högeffektiva kolfilter tar bort dofter och os. Och eftersom det går att regenerera i ugnen kan du ha det i upp till 1,5 år.

Varumärke Electrolux
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!