Electrolux EOR3420AOW (Vit)

Pris:

Special Price 5 999 kr

Ordinarie pris (7 999 kr)

Artikelnr: #EOR3420AOW

Översikt:

Högerhängd lucka och utdragbara bakplåtsskenor gör det lättare att sätta in och ta ut plåtar och formar. Med varmluft kan du laga mat och baka på flera nivåer och 3 luckglas ger sval ugnslucka.

Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna
Multifunktionell ugn med varmluft
Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 594 x 568

Detaljer

Nytänkande luckdesign är bekvämt och snyggt
Ugnar som öppnas nedåt kan vara normen men många yrkeskockar använder ugnar som öppnas åt sidan istället. Detta gör de eftersom man mycket lättare når det som tillagas i ugnen. Med ugnen som öppnas åt sidan kan du dra fördel av detta praktiska och snygga nytänkande vad gäller design.

Lättanvänd kontrollpanel - med vred och möjlighet att välja start- och sluttid
Laga alla dina favoriter - den här kontrollpanelen gör det lätt för dig att ha kontroll på tillagningen. Tryck på knapparna för att ställa in start- och sluttid och även tillagningslängden. Vrid vreden för att välja temperatur eller aktivera något av de många matlagningslägena. LED-skärmen visar valda inställningar. När ugnen stängs av visas tiden.

Allt i ugnen tillagas med ett jämnt resultat
Med den här ugnen spelar det ingen roll var du sätter formarna. Tack vare den extra stora fläkten med sin nya air-guide-design tillagas rätter helt jämnt var de än placeras i ugnen. Vilket gör det extra enkelt när du behöver använda allt utrymme i ugnen.

Varumärke Electrolux
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!