Electrolux Frys EUE2974MFX (Rostfri)

Pris:

Special Price 5 499 kr

Ordinarie pris (7 099 kr)

Artikelnr: #EUE2974MFX

Översikt:

Frys i silver med beläggning som motverkar fingeravtryck. Flexibel dörrinteriör kan enkelt ändras efter behov. Frysen har även automatisk avfrostning och utformad för att minska drift

Högeffektiv kompressor med variabel effektstyrning
FrostFree - automatisk avfrostning
Höjd x Bredd x Djup (mm): 1850 x 595 x 647

Detaljer

CustomFlex® dina ingredienser-ditt sätt.
Varje smak, varje ingrediens och varje skapelse har en plats i den nya Electrolux CustomFlex® -frysen. Med ett unikt förvaringssystem kan du ändra dörrinteriören hur du vill.

Fryslådan SpacePlus™
Behöver du förvara stora matförpackningar eller burkar i frysen? Inga problem. Tack vare fryslådan SpacePlus™ kan du enkelt förvara stora förpackningar. Den är också lätt att komma åt och är utrustad med praktiska bärhandtag för enkel hantering, transparent front som ger bra överblick.

Ett självklart val när det kommer till energiförbrukning och tidsbesparing
Här är en modell som sparar energi och ger lägre driftskostnader samtidigt som behovet att avfrosta elimineras! Det är tack vare dess avancerade teknik som den har märkts med A++ i energieffektivitet. Dess FrostFree-system ser dessutom till att du aldrig mer måste lägga tid på att avfrosta frysen.

Skarp LED-belysning för utmärkt översikt
En LED-revolutionen pågår - även inne i frysen. Lysdioden lyser med Rise-on effekt, ger dig utmärkt sikt överallt i produkten. Dessutom förbrukar LED-tekniken 10 gånger mindre energi än vanliga lampor.

Varumärke Electrolux
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!