Electrolux Frys EUF2947MOW (180 cm)

Pris:

Special Price 6 999 kr

Ordinarie pris (8 999 kr)

Artikelnr: #EUF2947MOW

Översikt:

Fristående frys från Electrolux med avancerade kylfunktioner och system som varslar vid plötsliga temperaturförändringar.

Nettovolym: 251 liter
Höjd: 180 cm
FrostFree och dörralarm

Detaljer

Electrolux EUF2947MOW är en fristående frys i rostfritt stål och förstärkt skåp för bättre stabilitet och längre hållbarhet.

Kapacitet
Frysen har en nettovolym på 251 liter fördelat på plastlådor med genomskinlig framsida för bra översikt av innehållet. Fryskapaciteten är på20 kg/dygn så att du kan frysa in stora mängder mat på en gång.

SpacePlus
Smart design som ger dig bättre förvaringsplats invändigt i form av rymligare lådor trots den samma storleken utvändigt.

FrostFree
Detta smarta system gör att du slipper tidskrävande avfrostning, samtidigt som den gör att frysen kan hålla en jämn och låg energiförbrukning.

FastFreeze
Genom att frysa färsk mat snabbt bevaras näringsämnen och konsistensen på maten bättre. Funktionen FastFreeze sänker temperaturen i frysen under tiden som maten fryses in.

Funktionen DrinksChill
När du vill servera iskalla, läskande drycker kan du aktivera funktionen DrinksChill som snabbt kyler ned innehållet i glaset.

TempAlert
En indikator varslar både med ljus och ljud om temperaturen i frysen plötsligt skulle höjas.

Display
Frysen har en display med touch-kontroll som visar aktuell temperatur.

Energiklass A++

Varumärke Electrolux
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!