Electrolux Spis EKC4011AOW400 (vit)

Pris:

Special Price 4 999 kr

Ordinarie pris (6 899 kr)

Artikelnr: #EKC4011AOW400

Översikt:

Keramisk spis med genomtänkt design. Se exakt vad som sker genom ett ögonkast.

55 cm keramisk spis
Ugnsvolym: 76 liter
400 Volt

Detaljer

Denna lättanvända spis gör det enkelt för dig att hålla ett öga på vad som sker - precis som en professionell kock.

Häll
Hällen har 4 zoner, varav en stor stekzon. Rengör hällen med ett enda svep.

Ugn
Ugnsluckan har flera glaslager och är avtagbar, vilket underlättar rengöringen. Den har även ett antal smarta innovationer som håller luckan sval, samt ett luftcirkulationssystem.

Energivänlig
Denna spis använder 10% mindre energi än produkter i energieffektivitetsklass A.

Känn dig alltid stolt över din matlagning
Gör varje måltid till en fest med en spis från Electrolux – de har allt du behöver för att hålla koll i köket. Oavsett om du använder spisen för att tillaga välbeprövade favoriter eller att experimentera med nya och exotiska ingredienser kan din familj och vänner vara säkra på att njuta av resultatet.

Effektiv matlagning
Både tid och energi är värdefulla. Därför har denna spis snabba uppvärmningszoner, så att både tid och energi kan sparas.

Servera en måltid med kort varsel
Roliga kvällar med vänner kan inträffa när man minst anar det. För att göra dem till de bästa kvällarna hjälper alltid snacks, tilltugg och snittar. Tack vare ugnen stora utrymme kan du snabbt servera godsaker i många smaker.

Lättrengjord ugn
Nu har det blivit enklare att nå och rengöra varje hörn i din ugn. Medan den helglasade insidan av dörren gör det enkelt att torka av, så erbjuder det borttagbara värmeelementet bättre åtkomst för att rengöra innertaket i ugnen.

Laga mer på samma gång
Mer av det goda med vår XL-bakplåt! Fler smarriga muffins till eftermiddagskaffet, en saftig köttlimpa när vännerna kommer på besök. Större utrymme innebär mer av alla härliga recept.

Bekvämlighet till hands
Mitt i matlagningen av en hel måltid vill du ha alla köksredskap inom räckhåll. Det är därför som den här spisen har en stor låda där du lätt kan förvara köksredskapen tills du behöver dem.

Varumärke Electrolux
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!