Elektro Helios Mikrovågsugn Inbyggnad MI1770X (Rostfri)

Pris:

Special Price 1 444 kr

Ordinarie pris (3 199 kr)

Artikelnr: #MI1770X

Översikt:

Inbyggnadsmikro i rostfritt med enkel och smidig inställning med vred. Roterande glastallrik för jämnt resultat.

Mikrovågsugn för inbyggnad
Inbyggnad tillsammans med andra produkter: Under bänkskiva Över ugn
Höjd x Bredd x Djup (mm): 389 x 596 x 320

Detaljer

Spara tid och allt krångel vid varje måltid
Du kommer hem från en lång dag på jobbet och ditt favoritprogram börjar snart på TV, men middagen står fortfarande i kylen. När tiden är viktigast gör den här ugnens mikrovågsfunktion livet lite lättare. Med ett knapptryck kan du värma upp, tina och slutligen koppla av!

Allt du behöver göra är att vrida på vredet!
Det behöver inte vara svårt att programmera en mikrovågsugn. Den här modellen har det enklaste sättet att välja önskad mikrovågsfunktion! Du kan få middagen klar med bara en vridning på det mekaniska vredet.

Få ut det mesta av din frysta mat
Du har kanske inte så mycket tid över till matlagning men det betyder inte att du inte kan äta gott. För att hjälpa dig att få ut det mesta av frusna rätter har den här mikrovågsugnen en mild och effektiv upptiningsfunktion. Den hjälper sig att bevara alla smakämnen och strukturer i frusen mat - så du kan njuta av ett snabbt och gott mål mat när du vill!

Få exakt de mikrovågsresultat du vill ha
Har du någon gång försökt att värma, tillaga eller tina något i mikrovågsugnen och fått ut det för klart eller inte klart alls? De variabla effektnivåerna på den här modellen löser det problemet. Ställ bara in exakt den nivå du önskar - från skonsam upptining till ordentlig uppvärmning eller kraftfull uppvärmning - för att enkelt få bra resultat.

Varumärke Elektro Helios
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!