Elektro Helios SF6131X (Rostfri)

Pris:

Special Price 1 499 kr

Ordinarie pris (1 999 kr)

Artikelnr: #SF6131X

Översikt:

En klassisk fläkt i rostfritt stål för väggmontering, 60 cm bredd.

Typ av installation: Vägghängd designkåpa, bredd 60 cm
Evakueringskapacitet (hög/låg): 400 / 230 m³/h
Höjd x Bredd x Djup (mm): 620-995 x 598 x 471

Detaljer

Njut av ett behagligt och snyggt kök
Nu har det praktiska även blivit snyggt! Denna snygga fläkt tar snabbt och effektivt bort matoset från ditt kök så det alltid luktar fräscht och rent. Samtidigt som den är snygg och modern.

Ser till att ditt kök alltid doftar rent och fräscht
Ibland vill du bara ha en nypa frisk luft, och ibland behöver du blåsa på! Denna spisfläkt kan snabbt anpassas till den aktuella situationen. Från full effekt när köket fylls av matos, till låg effekt när du bara vill ha lite bättre luftcirkulation – och ett mellanläge för allting däremellan.

Med klara lampor ser du bättre när du lagar mat
Den här fläkten är inte bara utformad för att ta bort matoset utan har även lampor som ger dig ljus när du ska laga mat. Klara halogenlampor riktade mot tillagningszonen ser till att du ser när du lagar mat!

Ger dig en snabb och lätt fingerkontroll
Styrkan man behöver på en fläkt kan variera efter typen av mat man tillagar. Att ändra den är enkelt: för kontrollen med fingrarna tills du har en perfekt nivå och sugkraft för det du tillagar. Lätt - och energieffektivt!

Varför tillbringa mer tid med att rengöra än du behöver?
När det kommer till nödvändig rengöring av produkter är det ju tacksamt om man inte behöver göra så mycket! Aluminiumfiltret i den här fläkten tar bara några sekunder av din tid. När den behöver rengöras stoppar man den bara i diskmaskinen och klickar tillbaka den på plats efteråt. Lätt!

Varumärke Elektro Helios
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!