Gorenje Advanced spis EC8545WPB

Pris:

Special Price 4 499 kr

Ordinarie pris (6 499 kr)

Artikelnr: #25342

Från 375 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Släpp lös fantasin i köket och förbered de bästa måltiderna med hjälp av Gorenje Advanced spis.

50 cm keramikhäll
Kapacitet: 70 l
AquaClean självrengöring
230 V

Detaljer

Släpp lös fantasin i köket och förbered de bästa måltiderna med hjälp av Gorenje Advanced spis EC8545WPB som har fyra värmezoner, stor ugn med HomeMade-design, SilverMatte-funktion och en köttermometer som garanterar att kötter alltid blir mört och saftigt. När du är klar med matlagningen är underhållet lätt tack vare AquaClean-systemet.

Keramisk häll
Spara tid och energi på matlagningen tack vare den keramiska hällen på 50 cm med 4 värmezoner, av vilka 2 har highlightförlängningar för bättre anpassning till kokkärlens storlek.

Stor ugn
Med kapacitet på 70 liter, 300 ° C temperatur, fläkt och cirkulärvärme är denna ugn idealisk för att laga flera måltider samtidigt. Välj bland ett av programmen som exempelvis Grill eller Varmluft.

HomeMADE
HomeMADE-designen från Gorenje bygger på en traditionellt välvd brödugnskonstruktion som hjälper dig att nå perfekt jämn bakning.

Köttermometer
Om du njuter av läckra och perfekt stekta biffar behöver du en köttermometer för att hålla koll på temperaturen. Termometern övervakar hela tillagningsprocessen och ett larm meddelar dig då köttet är färdigt.

SilverMatte
Ugnens insida har en emaljbeläggning som skyddar den mot repor, temperaturer upp till 500 ° C, mikrovågor och ånga. Fettet kommer inte fastna eller bränna på spisen, vilket är hygieniskt och gör rengöringen väldigt enkel.

AquaClean
Tack vare AquaClean-funktionen kan du effektivt rengöra ugnen utan rengöringsmedel. Häll bara vatten på en plåt, låt ångan mjuka upp smutsen och torka av den efter det svalnat. Simpelt!

Skärm
En bekväm pekskärm med timer placerad på framsidan av apparaten hjälper dig att hålla koll på matlagningen. Spisen har även push/pull-knappar.

Säkerhet
Apparaten är idealisk för barnfamiljer. Med barnlås och barnsäkerhetsfunktioner kommer köket vara ett säkert ställe för de små.

Justerbar höjd
Spisen passar enkelt in i köket tack vare dess platta design och justerbara höjd. Tack vare teleskopsockeln kan du ställa in höjden mellan 85 och 94 centimeter.

Energiklassificering
Spisen har energiklassificering A - omtänksamt mot såväl plånbok som miljö.

Förpackningen innehåller:
- Bruksanvisning

Viktigt att veta
Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.

Varumärke Gorenje
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!