Gorenje Essential keramikspis (vit) EC8617WB

Pris:

Special Price 4 999 kr

Ordinarie pris (6 499 kr)

Artikelnr: #25423

Från 417 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Gorenje Essential spis EC8617WB i vitt har kapacitet på 70 liter och en keramisk häll på 60 cm med 4 zoner och 2 highlightzoner. Ugnen har en rad funktioner som grill, pizza, varmluft och avfrostning.

60 cm keramikhäll
Kapacitet: 70 l
AquaClean självrengöring
230 V

Detaljer

Gorenje Essential spis EC8617WB i vitt har kapacitet på 70 liter och en keramisk häll på 60 cm med 4 zoner och 2 highlightzoner. Ugnen har en rad funktioner som grill, pizza, varmluft och avfrostning.

Keramisk häll
Spara tid och energi på matlagningen tack vare den keramiska hällen med 4 värmezoner, av vilka 2 har highlightförlängningar för bättre anpassning till kokkärlens storlek.

Stor ugn
Med kapacitet på 70 liter är denna ugn idealisk för att laga flera måltider samtidigt. Välj bland ett av programmen som exempelvis Grill, Varmluft eller Defrost.

HomeMADE
HomeMADE-designen från Gorenje bygger på en traditionellt välvd brödugnskonstruktion som hjälper dig att nå perfekt jämn bakning.

AquaClean
Tack vare AquaClean-funktionen kan du effektivt rengöra ugnen utan rengöringsmedel. Häll bara vatten på en plåt, låt ångan mjuka upp smutsen och torka av den efter det svalnat. Simpelt!

SilverMatte
Ugnens insida har en emaljbeläggning som skyddar den mot repor, höga temperaturer, mikrovågor och ånga. Fettet kommer inte fastna eller bränna på spisen, vilket är hygieniskt och gör rengöringen väldigt enkel.

Säkerhet
Apparaten är idealisk för barnfamiljer. Med barnlås, dynamisk kylfunktion och två glaslager kommer köket vara ett säkert ställe för de små.

Justerbar höjd
Spisen passar enkelt in i köket tack vare dess platta design och justerbara höjd. Tack vare teleskopsockeln kan du ställa in höjden mellan 85 och 94 centimeter.

Enkel att använda
Spisen är enkel att använda tack vare knapparna på framsidan.

Energiklassificering
Spisen har energiklassificering A - omtänksamt mot såväl plånbok som miljö.

Viktigt att veta
Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.

Varumärke Gorenje
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!