HP EliteBook x360 830 G6 13.3" 2-i-1 (silver)

Pris:

Special Price 13 999 kr

Ordinarie pris (21 999 kr)

Artikelnr: #64014

Från 1 167 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

En bärbar dator, en surfplatta och en säker enhet för att driva din verksamhet var du än befinner dig. Det finns ingen anledning att ha tre prylar med dig när det räcker med en. HP EliteBook x360 830 G6 2-i-1 är allt i ett.

Intel® Core™ i5-8265U processor
13.3" FHD sekretesspekskärm
16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD

Detaljer

En bärbar dator, en surfplatta och en säker enhet för att driva din verksamhet var du än befinner dig. Det finns ingen anledning att ha tre prylar med dig när det räcker med en. HP EliteBook x360 830 G6 2-i-1 är allt i ett.

Ultraportabel design
Med smala sidoramar har 2-i-1 ett mindre fotavtryck totalt. Den väger bara 1,35 kg och är mindre än 1,7 cm tunn, vilket gör den smidig att ta med i väskan.

2-i-1-form
Det bästa från bärbara datorer och surfplattor i ett paket. Du kan rotera skärmen bakåt för att växla mellan vanlig bärbar datora för att skriva och enkel pekkontroll för multimedia. Rotera bort tangentbordet för att titta på videoklipp eller ge fantastiska animerade presentationer.

8:e generationens Core i5
Den fyrkärniga 8:e generationens Intel Core i5-processor från Whiskey Lake-familjen gör att den bärbara datorn köra flera processer samtidigt utan fördröjning eller avmattning. När mer prestanda behövs kan processorn växla till ett 3.9 GHz turboläge för extra prestanda. Den åtföljs av 16 GB snabb DDR4 RAM och integrerad Intel UHD Graphics 620.

Full HD-pekskärm
En 13,3 tums IPS-pekskärm ger dig utmärkt detalj i Full HD 1080p-upplösning. IPS-tekniken ger djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar. Med touch recognition kan du styra skärmens som på en surfplatta.

Sekretess
Aktivera HP SureView sekretessfiltrer för att förhindra att personer omkring ser företagshemligheter på skärmen. Du kan på så sätt jobba med konfidentiella dokument även på flygplan eller tåg utan att dina medpassagerare kan se.

Pennkontroll (valfritt)
Pekskärmen stöder också pennigenkänning, så du kan använda HP Active Pen (säljs separat) för att göra skisser, skriva anteckningar, kommentera presentationer och mer.

SSD-lagring
Den bärbara datorn är utrustad med 512 GB supersnabb SSD-lagring som låter systemet starta upp eller vakna från viloläge på några sekunder.

Utsökt ljud
Bang & Olufsen högtalare levererar skarp och distinkt akustik över hela spektrat. Med tredubbla multi array-mikrofoner kommer du inte att ha några problem att höras under webb- eller konferenssamtal.

Batteritid
Det fyrcelliga litiumjonbatteriet erbjuder upp till 18 timmars batteritid, vilket gör att du kan lämna laddaren hemma för dagen.

HDMI
HDMI-utgången kan anslutas till en HD-TV eller projektor för att visa foton och videor i Full HD 1080p-upplösning på stor skärm.

Säkerhetsfunktioner:
- Fingeravtrycksläsare för snabb inloggning
- Stödjer TPM 2.0-autentisering
- HP Sure Start G5, HP DriveLock, HP BIOSphere, HP SureClick för omfattande säkerhet
- HP Manageability Integration Kit för enkel distribution
- Multifaktorsutentisering
- Plats för Nano säkerhetslås

Många anslutningsmöjligheter:
- 2 vändbara USB-C 3.1-portar med inbyggd Thunderbolt-videoutgång i upp till 4K-upplösning
- 2 USB 3.0-portar i full storlek (1 med snabbladdningsfunktion)
- Supersnabb WiFi-6 (WiFi-ax) och Bluetooth 5.0
- 3,5 mm kombinerad port för hörlurar / mikrofon

Fler funktioner:
- 64-bits Windows 10 Pro 64-bitars förinstallerat
- Full HD 1080p-webbkamera
- Bakgrundsbelyst tangentbord
- Pekplatta med multitouchkapacitet

Varumärke HP
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!