Husqvarna-Electrolux QFT60510X (Rostfri)

Pris:

Special Price 3 499 kr

Ordinarie pris (6 299 kr)

Artikelnr: #QFT60510X

Översikt:

60 cm bred rostfri spisfläkt med låg ljudnivå tack vare SilenceTech-teknologin. Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Fläktens LED-belysning har både lång livslängd och ger ett bra ljus.

Typ av installation: Traditionell fläkt, bredd 60 cm
Evakueringskapacitet (hög/låg): 336 / 240 m³/h
Höjd x Bredd x Djup (mm): -325 x 598 x 470

Detaljer

Allt matos avlägsnas – i nästan total tystnad
Tack vare den innovativa teknologin suger denna fläkt ut oönskat matos från ditt kök nästan utan att det märks. Dessutom hjälper köksfläktens i det närmaste tysta drift dig att skapa en perfekt atmosfär i ditt hem.

LED-belysningen för bättre belysning och trevlig köksmiljö
Hällar är inte alltid placerade i den ljusaste delen av köket. Den hållbar, energieffektiva LED-belysningen i den här hällen gör att du alltid har bra överblick över ytan.

Håll ditt kök rent och fräscht
Detta unika kolfilter som går att återanvända har ett speciellt material som ger effektivare och snabbare prestanda och som aldrig behöver bytas ut.

Perfekt prestanda i kombination med låg energiförbrukning.
Med den här köksfläkten har du alltid låg energiförbrukning utan att kompromissa med prestandan. Ljuset och luftflödet är alltid utmärkt så att du kan fokusera på att få maten perfekt

Njut av avancerad fjärrstyrning för att bli av med köksoset
När Hob2Hood-systemet används med en häll som har samma inbyggda fjärrkontrollsfunktioner slås köksfläktens belysning och fläkt på automatiskt och anpassar sig efter värmen och intensiteten i dina matlagningsaktiviteter.

Varumärke Husqvarna
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!