Husqvarna-Electrolux QHG641K (Svart)

Pris:

Special Price 3 999 kr

Ordinarie pris (5 299 kr)

Artikelnr: #QHG641K

Översikt:

Elegant glaskeramikhäll. Häll med fyra effektiva High-Light-zoner. Svart ram och touchpanel för reglering av hällen. Automatisk säkerhetsavstängning, funktionslås och timer. 60cm.

Touchkontroll
Kontrollernas placering: Höger fram
Upplysta kontroller

Detaljer

Exakt touchkontroll över dina värmekällor
Hällens tydligt strukturerade elektroniska touchkontroller reagerar snabbt och exakt så att du kan höja eller sänka värmen efter behov. Detta ger total och exakt kontroll över var och en av värmekällorna. I och med att det inte finns några knappar eller vred kan kontrollerna alltid hållas perfekt rena.

Optimera din tid genom effektiv användning av effekten
Tack vare denna hälls Automax-funktion kan du komma igång med matlagningen snabbt och använda din tid optimalt. Automax-funktionen tar hällen till den nödvändiga värmeinställningen på kort tid genom automatisk användning av den högsta värmeinställningen innan den återställer hällen till den värmeinställning som du har valt.

Behåll fullständig kontroll över tillagningstiden
Det justerbara signaluret, som kan ställas in på upp till 99 minuter, är utformat för att du ska kunna ha full kontroll över tillagningsprocessen. Det ger dig inte bara en exakt påminnelse om tillagningstiden, utan kan även användas som tidtagningsur när du inte använder hällens brännare för matlagning.

En häll som inte kan slås på av misstag
När du aktiverar barnlåset kan du vara 100 % säker på att små fingrar inte kan sätta på hällen – varken av misstag eller med mening!

Varumärke Husqvarna
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!