Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen, när du handlar varor och tjänster på distans. Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan. Du har rätt att försiktigt undersöka produkten, men för att kunna ångra köpet måste den vara i väsentligt oförändrat skick. Ångerrätten gäller inte om du bryter förseglingar på exempelvis spel, film och programvaror eller om du använder produkten. Meddela oss inom tidsfristen om du vill använda ångerrätten.

Så här hanterar du enklast din retur/reklamation

Tänk på att du som kund, vid retur, ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss. Om du har kvar det transportemballage som vi använde för att skicka ut artikeln är det bra att använda detta även för returen. Som kund ansvarar du även för att artikeln inte försvinner i transporten, varför det rekommenderas att använda ett transportsätt som har ett kollinummer som går att spåra. Detta hjälper vi gärna till med men du som kund står för kostnaden av denna frakt. Skicka in som företagspaket till:

El-fynd
Fabriksgatan 3
33135 Värnamo

Märk sändningen med ordernummer och namn.

När vi har mottagit varan återbetalar vi artikelns hela belopp snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter vi mottagit artikeln.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din retur. Ni når oss enklast genom vårt kontaktformulär som ni hittar på http://www.elfynd.se/kontakta-oss/ eller via telefon 0370-12265.