Land Rover Explore smartphone

Pris:

Special Price 3 444 kr

Ordinarie pris (6 999 kr)

Artikelnr: #LANDROVEREXP

Från 287 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Det finns en god anledning till att denna telefon har Land Rovers märke. Precis som den legendariska tillverkaren av off-road fordon är denna smartphone redo för de tuffaste äventyren.

5" Full HD repskyddad skärm
Vatten, damm, frys och stötsäker
4000 mAh batteri, Adventure Pack ingår

Detaljer

Det finns en god anledning till att denna telefon har Land Rovers märke. Precis som den legendariska tillverkaren av off-road fordon är denna smartphone redo för de tuffaste äventyren. Oavsett om du är en äventyrare, professionell arbetare eller bara gillar tanken på en telefon som tål allt du kan tänkas utsätta den för slipper du leta längre. Välkommen till framtiden med Land Rover Explore smartphone.

Tål tuffa tag
Denna telefon är IP68-klassad vilket gör den vattentät ned till 1,5 meters djup, helt kapslad mot damm, stötskyddad från fall upp till 1,8 meters höjd och fungerar i temperaturer mellan -30 till 65 grader. Så oavsett om du tar med dig telefonen ut på lerigt äventyr med din mountainbike eller iskallt åk på din snowboard kan du vara säker på att denna telefon fungerar om du skulle tappa den.

Skärm
Den 5 tum stora Full HD-skärmen ger dig en riktigt skarp bild med fantastisk upplösning. Skärmen har Grilla Glass 5 som skyddar skärmen mot slag och repor. Touchpanelen är optimerad för att du ska kunna använda telefonen med handskar på och med nattläget får du ökad synbarhet i mörka omgivningar.

Stort batteri
Telefonen är utrustad med ett generöst stort 4000 mAh-batteri som räcker hela dagen. Du kan även köpa till ytterligare batteripack för ännu högre kapacitet.

Adventure Pack
Knäpp enkelt fast det medföljande Adventure Pack på baksidan av telefonen och få 3620 mAh extra kapacitet, utökad GPS mottagning och ett skyddsfodral med karbinhake som gör att du kan fästa telefonen på din ryggsäck eller bälte.

Extra tillbehör
Du kan köpa till ett batteripack med 4370 mAh kapacitet, Bike pack med fäste för din cykel för att öka användbarheten ytterligare

VievRanger app och Skyline AR
Att hitta till rätt ställe när du besiger berg kan vara knepigt. Med den medföljande VievRanger appen får du detaljerade topografiska kartor som gör din navigering enkel när du befinner dig på avlägsna platser. Med Skyline Augmented Reality funktionen få du rätt navigering på nolltid. Det finns en voucjer i boxen som ger dig tillång till off-road-kartor över olika områden.

Kameror
Denna telefon är utrustad med en 16 Mpx sensor med LED-nlixt och bra autofokus för detaljerade foton. Den främre kameran har 8 Mpx sensor för fantastiska selfies.

Android 7.0 Nougat
Med Android 7.0 kan du göra flera saker samtidigt, snabbt växla mellan appar eller dela skärmen för multitasking med två program sida vid sida. Smarta aviseringar låter dig anpassa den information du får från appar, vilket gör att den information som du prioriterar blir mer synlig. Med Emotion UI 5.0 får du ett renare, mer koncist användargränssnitt som registrerar dina vanor och gör att du når de appar, inställningar och den media du behöver mest med färre klick.

10 Core prosessor
Med den snabba 10-core MediaTek Helio X27 processorn kan du byta mellan dina appar blixtsnabbt och du slipper lag. Processorn är klockad till 2,6 GHz och arbetar med 4 GB RAM.

Fler egenskaper
- 64 GB lagringsutrymme
- Micro SD minneskortfack (upp till 128 GB kapacitet, kan användas som SIM-kort plats)
- 4G mobildata
- WiFi-n, Bluetooth 4.1
- NFC parning
- GPS och GLONASS navigation
- Vändbar USB-C 3.0 port för snabbladdning och dataöverföring

Varumärke Land Rover
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!