LG Kyl/frys kombiskåp BB59SWEFS (vit)

Pris:

Special Price 5 999 kr

Ordinarie pris (7 999 kr)

Artikelnr: #GBB59SWEFS

Översikt:

Testvinnaren LG kylskåp/frys GBB59SWEFS kommer imponera på dig med sin stilfulla design, rymliga utrymme inuti och användbara bekväma funktioner. Dessutom är den energisnål och du får 10 års garanti på den linjära kompressorn.

Volym: 225/93 liter
Smart Diagnosis, Total NoFrost
Linjär kompressor med 10 års garanti
Höjd 190 cm

Detaljer

Håll maten fräsch och välsmakande längre med denna lättanvända LG kylskåp/frys GBB59SWEFS som kommer med funktioner som NoFrost-teknologi, MultiAirFlow-kylning, grönsakslåda och en Big Freezing Zone.

Bäst i test
LG kylskåp/frys GBB59SWEFS har utsetts till vinnare av både Råd&Rön och Taenk!Energy, vilket är bevis nog på hög kvalitet och effektiv drift.

Kylskåp
Kylskåpet rymmer 225 liter och kommer med 3 glashyllor för förvaring av mat. Dessutom finns det en grönsakslåda som håller frukt och grönsaker färska under en längre tid.

MultiAirFlow
MultiAirFlow-tekniken ger effektiv kylning och jämnare temperaturfördelning. Flera luftventiler i hela skåpet ger en jämn spridning av avkyld luft.

Zero Clearance
Nu behöver du inte längre oroa dig för att kylskåpsdörren ska fördärvas när du öppnar den. Med Zero Clearance öppnas dörren till 90° och du kommer enkelt åt alla lådor utan att gå emot luckor och köksinredning.

Smart Diagnosis
Denna smarta funktion gör det möjligt att via en vanlig telefon eller mobil på ett enkelt sätt överföra skåpets hälsostatus till LG:s servicecenter. Du får sedan mycket exakt information om både handhavande och produktrelaterade ärenden. Du behöver inte längre vänta på att en reparatör ska komma och fixa någonting som du kan lösa alldeles själv.

LED-belysning
Med LED-belysningen är det lätt att få översikt och hitta fram till rätt matvaror i kylskåpet samtidigt som det är ett miljövänligt alternativ som drar lite ström.

Frys
Frysen rymmer 93 liter, fördelat på tre lådor med genomskinlig framsida som gör det enkelt för dig att organisera dina matvaror. En av lådorna är en Big Freezing Zone där du kan förvara större matvaror som pizza, kalkon, glass med mera.

Total NoFrost
Slipp avfrostning med frostfri frys. Med NoFrost-teknologi behöver du aldrig mer oroa dig för att frosta av frysen igen och samtidigt får du extra utrymme för mer matvaror eftersom frysen förblir frostfri.

Linjär kompressor med 10 års garanti
Tack vare den effektiva kompressorn jobbar kylen väldigt tyst och energibesparande samtidigt som den håller maten fräsch. LG ger 10 års garanti på sin Linear Compressor och garanterar utmärkt kvalitet och hållbarhet.

Energiklass
Detta kombiskåp från LG har energiklass A+++. Detta innebär att energiförbrukningen är låg, vilket skonar både miljön och plånboken.

Varumärke LG
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!