LG NanoCell TV 65" - 65SM8600

Pris:

Special Price 11 999 kr

Ordinarie pris (14 999 kr)

Artikelnr: #24374

Från 1 000 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

LG NanoCell TV 65" - 65SM8600 kommer att bli en naturlig mittpunkt i hemmet med sin stora skärm och fantastiska färgåtergivning. Streama från nätet, se på film, spela spel eller kommunicera med andra smarta LG-enheter via ThinQ AI.

65" LED Smart TV, 4K IPS NanoCell
α7 Gen2 Intelligent Processor
Dolby Atmos, SM86-serien
OBS kan ej skickas till postnummer 6xxxx och uppåt p.g.a storleken.

Detaljer

LG NanoCell TV 65" - 65SM8600 kommer att bli en naturlig mittpunkt i hemmet med sin stora skärm och fantastiska färgåtergivning. Streama från nätet, se på film, spela spel eller kommunicera med andra smarta LG-enheter via ThinQ AI.

IPS-skärm
Tack vare skärmens utökade färgspektra så visas bilder och video på ett otroligt realistiskt vis med djupa och klara färger. IPS-tekniken ger djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar och med en upplösning på 4K är pixeldensiteten 4 gånger högre än Full HD vilket resulterar i en fantastisk bildrendering.

NanoCell-teknologi
Även i den bredaste soffan med alla samlade så kommer alla att kunna njuta av en fullgod tittarupplevelse. Nano-cell-teknologi skapar mer exakt återgivna färger även när betraktaren ser på skärmen från en snedare vinkel på grund av att nano-celler blandas och skapar mer realistiska färger.

4K UHD-upplösning
4K Ultra HD-upplösning öppnar upp en helt ny värld av Tv-tittande. Njut av 4 ggr högre pixel-densitet (3840 x 2160) jämfört med Full HD (1920 x 1080). Upplev högsta rörelseskärpa, kontrast och en väldigt precis färgåtergivning. LG’s unika IPS-skärm ger djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar.

Cinema HDR
Cinema HDR-teknologi med Dolby Vision innebär att Tv:n stödjer HDR-format som t.ex. HDR10, Dolby Vision, Technicolor och HLG. Resultatet är över en miljard rikt återgivna färger, oavsett om du ser på Blu-ray eller streamar video. HDR-teknologin förstärker även kontrast och färgåtergivning genom uppskalning av redan existerande innehåll.

2:a generationens α7 Intelligent Processor
Denna innovativa AI-processor analyserar miljontals bitar av innehåll, lär sig av det och använder en algoritm som automatiskt skalar upp och förbättrar pixelprecisionen av allt innehåll.

Dolby Atmos
Sofistikerad Dolby Atmos-teknologi erbjuder ett ljud som fyller upp hela rummet, där varje enskilt ljud uppfattas från dess naturliga position - från mjukaste viskning till det högljudda ljudet av bildäck som bromsar in. Återigen, en sann biografupplevelse.

Smart TV med webOS
Ett revolutionerande sätt att uppleva multimedia på en Tv. Smart TV baserat på operativsystemet webOS är enkelt och intuitivt. På det här sättet så har du Tv, filmer, sport, spel och streamingtjänster samlat på ett enda ställe. Närhelst och oavsett vad du vill starta, se på eller spela så gör du det enkelt med användarvänliga webOS och Smart TV.

Byggd för spel
SM86-serien är idealisk för spelande på en stor skärm. 4K HDR Gaming ger en filmisk bild med hög kontrast och detalj.

Magic Remote
Fjärrstyr Tv:n och dess Smart TV-gränssnitt på mer intuitivt sätt. Magic Remote är en gyroskopisk fjärrkontroll som låter dig att styra Tv:n med hjälp av handrörelser. Fjärrkontrollen är utrustad med ett scroll-hjul för enkelt scrollande av webbsidor. Du kan även använda Magic Remote med externa enheter.

ThinQ AI
LG använder sig av artificiell intelligens som gör att du kan ansluta andra smarta enheter och skapa ett verkligen smart hem. ThinQ AI skapar därmed en extra dimension genom IoT (Internet of things) -anslutningar, Deep Learning Image och ljudbearbetning och mycket mer.

Varumärke Nej
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!