LG Nordic Libero Plus 09 värmepump

Pris:

Special Price 8 999 kr

Ordinarie pris (11 999 kr)

Artikelnr: #LIBEROPL9

Översikt:

Tystgående, energieffektiv och speciellt anpassad för de nordiska länderna. LG Nordic Libero Plus 09 är en värmepump som kan ge ditt inomhusklimat ett rejält lyft. Den är också förberedd för WiFi-styrning.

Specialdesignad för nordiskt klimat
Värme- och kylfunktion
5 års garanti gäller endast om pumpen installeras utav behörig fackman

Detaljer

Värmepumpen LG Nordic Libero Plus 09 kan effektivt värma upp ditt hem eller fjällstuga på vintern, ge dig svalka när solen steker utomhus om sommaren eller bibehålla en förhandsvald temperatur i sommarstugan när du är på annat håll.

Design
LG är ett innovativt företag och design är lika viktigt som funktion. Lika självklart som att våra värmepumpar har en fantastisk prestanda är att de ser bra ut eftersom de blir en del av ditt hem. Nya Nordic Libero Plus kommer i sobert vitt, har ett snyggt mönster på fronten och rundade kanter för att passa in i vilket hem som helst.

Anpassad för det nordiska klimatet
Alla LG:s nya värmepumpar är byggda speciellt för det nordiska klimatet. Med det menars att de är byggda för norden från grunden och inte bara anpassade från europeiska modeller. Att en produkt är byggd för norden innebär en extra isolerad utedel, behovsstyrd avfrostning och en hel massa andra funktioner som gör dem perfekta för vårt nordiska klimat. Varje ny modell är också testad i norden i minst ett år innan den lanseras. Våra nordiska värmepumpar utvecklas genom ett tätt samarbete mellan vårt nordiska team och LG:s utvecklingsteam i Korea. Detta resulterar i produkter som väl klarar av den hårda nordiska vintern och ett kallt och fuktigt klimat med temperaturer på ner till -25 grader.

Smart ThinQ App
Nordic Libero Plus är förberedd för WiFi-styrning. Det betyder att du enkelt kan köpa till en WiFi-modul som sedan installeras under locket på din värmepump och sedan inte syns alls. Med WiFi och Smart ThinQ-appen styr du enkelt din värmepump via din smartphone var du än befinner dig. Du kan styra temperatur, luftflöde och använda timer, oavsett om du är på semester eller bara på väg hem från jobbet. Praktiskt, eller hur?

Energieffektiv
En god anledning till att köpa en luft/luftvärmepump är att man kan spara in på sina värmekostnader. SCOP är en faktor som visar hur mycket en värmepump kan spara under ett år, detta kallas för årsvärmefaktor. Ju högre SCOP desto högre besparing. LG Nordic Libero PLUS 9 kBTU har en årsvärmefaktor (SCOP) på 4,1, vilket placerar den i energiklass A+.

Tyst och effektiv
LG:s värmepumpar är tysta. Nordic Libero Plus har en minsta ljudnivå på 23 dB vid värmedrift vilket gör den till en av marknadens tystaste. Vid kyldrift når den 19 dB.

Underhållsvärme
Nordic Libero Plus är utrustad med underhållsvärme. Detta innebär att du ställer in din värmepump på LH på fjärrkontrollen och sedan jobbar värmepumpen för att hålla temperaturen mellan 9 och 13 grader. Detta passar speciellt bra om du vill hålla värmen på en jämn nivå när du inte är hemma, eller om du har den i din sommarstuga.

Ionisering och filtrering
Värmepumpen värmer inte bara upp / kyler ner luften , utan filterar den dessutom. LG Nordic Libero Plus 09 är utrustad med ett Ionizerfilter, luktborttagningsfilter samt virus & allergifilter.

Tio års kompressorgaranti
Med produkten får du också tio år materialgaranti på kompressorn för största möjliga trygghet.

Inkluderat i förpackningen:
- Fjärrkontroll

Varumärke LG
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!