Melitta Enjoy Top kaffebryggare MEL21445

Pris:

Special Price 429 kr

Ordinarie pris (549 kr)

Artikelnr: #MEL21445

Översikt:

Kaffebryggaren från Melitta garanterar hög kvalitet och med hjälp av en aromfunktion får du alltid ditt kaffe som du vill ha det.

Kapacitet: 1,25 l/10 koppar
Termoskanna
Aromfunktion

Detaljer


Alltid perfekt kaffe
Med hjälp av det högkvalitativa bryggningssystemet, ger den här Melitta kaffebryggaren alltid den perfekta koppen kaffe. Bryggningens temperatur är 82°C.

Aromfunktion
Välj milt till intensiv styrka på ditt kaffe utifrån din egen smal. Den här funktionen gör att du kan få ditt kaffe precis som du vill ha det.

ECBC Gold Bean
ECBC har prisbelönat Melitta med Gold Bean som betyder att Melitta kaffebryggare håller högsta standard inom Europeisk kaffetillverkning vad gäller bryggning och tid.

Snabb tillagning
Den här kaffemaskinen har en kapacitet på 1, 25 liters vattentank och kan brygga upp till tio koppar kaffe på under sex minuter.

Termoskanna
Kaffebryggaren har en praktisk termoskanna som är mycket praktisk om du vill ta med dig ditt kaffe ut på terrassen eller till ett annat rum. Kaffet håller sig varmt under lång tid och behåller sin goda arom.

Automatisk av-knapp
Kaffemaskinen slår av automatiskt om du inte använder den efter 40 minuter.

Anti-dropp-funktion
Stoppar automatiskt bryggningen när du tar bort kannan för att hälla upp ännu en kopp.

Rengöring
Regelbunden avkalkning förlänger din kaffemaskins livstid och funktionalitet och säkerställer ett perfekt preparerat kaffe. En indikator påminner dig om att köra avkalkningsprogrammet regelbundet, beroende på vattnets hårdhet.

Varumärke Melitta
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!