Michael Kors Access MKGO smartwatch 43 mm (rosa)

Pris:

Special Price 1 999 kr

Ordinarie pris (3 199 kr)

Artikelnr: #50593

Översikt:

Michael Kors Access MKGO smartwatch är en snygg, lätt enhet med funktioner för aktiv livsstil, inklusive pulsmätning, aktivitetsspårning och 3 ATM-certifiering. Den låter dig också kontrollera aviseringar från din telefon eller styra Spotify.

1.19“ AMOLED-pekskärm
Pulsmätare, akt.-spårning, badtålig
NFC, Bluetooth, GPS

Detaljer

Michael Kors Access MKGO smartwatch kombinerar lätt vikt med en elegant Michael Kors-design. Klockan ger olika fitness-funktioner och andra moderna funktioner som att visa meddelanden från din smartphone eller styra Spotify Music direkt från handleden.

Låg vikt
MKGO har en trendig design och låg vikt så du märker inte ens att den sitter på handleden hela dagen. Boetten är tillverkad i lätt men stark aluminium, remmen kommer i silikon som har en mjuk känsla när den ligger mot din hud.

Pekskärm och aviseringar
MKGO erbjuder en rund 1,9-tums AMOLED-pekskärm med anpassningsbara urtavlor. Det gör att du kan kontrollera dina samtal, e-post, texter, app- och sociala medieaviseringar, kalender, väckarklocka och mer.

Pulsmätning och aktivitetsspårning
Om du är ett fan av sport är MKGO rätt för dig! Den mäter hjärtfrekvensen och har aktivitetsspårning för olika aktiviteter. Smartwatch kommer förinstallerad med appen Cardiogram, en personlig hjärthälsoassistent som noggrant följer ditt hjärtas tillstånd och ger dig en varning om något är fel.

Vattentålig
Eftersom MKGO kan skryta med 3 ATM-certifiering kan du ta den med till poolen, duschen eller tvätta händerna med den.

NFC och Google Pay
Med NFC-tekniken kan du göra kontaktlösa betalningar med Google Pay. På så sätt kan du lämna ditt betalkort hemma och inte behöva oroa dig för att förlora det.

Kompatibilitet
MKGO är kompatibel med Android version 4.4 och senare (exklusive Go-utgåvor) och iOS version 9.3 och senare. Den kan anslutas till din smartphone via Bluetooth 4.2 Low Energy.

Mer funktioner:
- GPS
- Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor
- 512 MB RAM, 4 GB intern lagring
- Musikstyrning för Spotify

Förpackningen innehåller:
- Michael Kors Access MKGO smartwatch 43 mm
- Trådlös laddare
- Snabbstartsguide

Varumärke Michael Kors
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!