Mill golvelement SG1200WIFI

Pris:

Special Price 899 kr

Ordinarie pris (1 299 kr)

Artikelnr: #SG1200WIFI

Översikt:

Få en mysig värme i hemmet när det är kyligt ute med Mill konvektionsvärmare SG1200WIFI, och styr temperaturen via Mills mobilapp.

1200 Watt
För rum upp till 18 m2
Millheat-app

Detaljer

Få en mysig värme i hemmet när det är kyligt ute med Mill konvektionsvärmare SG1200WIFI, och styr temperaturen via Mills mobilapp.

Konvektionsvärme
På samma sätt som element använder konvektorer också sig av varmt vatten, men fungerar lite annorlunda. De suger in luft från botten genom undertryck, och blåser sedan luften uppåt så att luften alltid rör på sig.

Design
Modern design med rundade hörn, välvd front och ett läckert svart mittenstycke gör att detta element passar väl in i ditt hem. Elementet är i aluminium.

Värmeelement i aluminium
Elementet är utrustat med ett kryssformat värmeelement i aluminium. Tack vare sin kryssform ökar ytan som värmer luften, något som gör att det blir varmare ännu fortare.

Millheat-app
Styr elementet via Millheat-appen till mobil. Appen låter dig ställa in värmen på alla Mills element i både ditt hus och i stugan. Appen är tillgänglig i både App Store till iPhone och Google Play till Android-enheter.

Funktioner
Justera temperaturen i ditt hem i förhållande till dina behov. Elementet har en totaleffekt på 1200 Watt och låter dig snabbt värma upp ditt hem. Via appen styr du olika program, semesterläge eller ett läge för när fönstret står öppet.

Olika program
Ställ in olika program på elementet så som Comfort, Sleep, Away eller Off.

Enkel att flytta
Handtag på båda sidorna låter dig enkelt flytta elementet dit du behöver det.

Säkerhet
En säkerhetsfunktion stänger av elementet om det skulle tippa.

Inkluderat i förpackningen:
- Fot
- Skruvar

Varumärke Mill
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!