Mill Steel element panel NE1000LWIFI

Pris:

Special Price 1 099 kr

Ordinarie pris (1 499 kr)

Artikelnr: #NE1000LWIFI

Översikt:

Värm upp dina rum snabbt och oavsett var du befinner dig med smarta Mill Steel element panel NE1000LWIFI. Detta element har inbyggd WiFi och låter dig justera temperaturen via din telefon eller surfplatta.

1000 Watt
Rumstorlek: 12-16 m2
Millheat App

Detaljer

De kallare månaderna kan ta knäcken på ditt humör och din hälsa. Gör ditt hem varmt och mysigt med hjälp av Mill Steel element panel NE1000LWIFI, som kommer att värma upp luften i dina rum precis som du vill.

Inbyggd WiFi
Låt dig inte förvånas av vintern. Säkra att ditt hus håller sig varmt och skönt även när du inte är i närheten för att slå på elementen. Med inbyggd WiFi låter elementet dig justera värmen när du är på semester eller på arbetet, så att ditt hus har önskad temperatur när du kommer hem.

X-format element i aluminium
Det nya innovativa X-formade elementet i aluminium ger en ännu bättre och snabbare uppvärmning av luften eftersom att den unika formen ökar området som har varm yta. Materialet i aluminium säkrar elementet fantastisk hållbarhet och perfekt effektivitet.

Modern design
Elementet följer de senaste trenderna och kommer att passa in alla interiörer.

Värmekapacitet
Utrusta ditt hus med Mill Steel panelelement NE1000LWIFI och gör ditt hem till en härlig plats att tillbringa kalla kvällar på. Detta element passar till rum i storleken 12-16 m2.

Inkluderat i förpackningen:
- Väggfäste och skruvar

Varumärke Mill
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!