Philips 65" 4K UHD Smart-TV 65PUS6554/12

Pris:

Special Price 8 499 kr

Ordinarie pris (10 999 kr)

Artikelnr: #29553

Från 708 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Slimmade och eleganta Philips 65" 4K UHD Smart 65PUS6554/12 kommer med silverfärgad ram och ser bra ut både på- och avslagen.

65'' LED Smart-TV
Dolby Vision, Dolby Atmos
Saphi Smart TV, 6500 series
OBS kan ej skickas till postnummer 6xxxx och uppåt p.g.a storleken.

Detaljer

Slimmade och eleganta Philips 65" 4K UHD Smart 43PUS6554/12 kommer med silverfärgad ram och ser bra ut både på- och avslagen. Denna TV låter dig njuta av media i 4K UHD-upplösning och ger dig en färgåtergivning som slår dig med häpnad. Med de inbyggda högtalarna får du klar dialog och snärtig bas. Denna Tv har Saphi Smart TV och en quad core processor för snabb surf och användning av alla appar.

4K/UHD-upplösning
Njut av underhållning i 4K/UHD-upplösning (3840 x 2160 pixlar), vilket är fyra gånger högre än Full HD-upplösning (1920 x 1080). Öppna dörren till en helt ny värld av bildkvalitet. Se din favoritunderhållning med häpnadsväckande skärpa och detaljrikedom. UHD gör att du kan njuta av Full HD, HD-klar underhållning och HD TV-sändningar med ännu bättre bildkvalitet

Pixel Plus Ultra HD
Extrem detaljnivå och skärpa, där varje pixel kontrolleras och matchas med omgivningarna för att bibehålla sina unika egenskaper. Resultatet blir en otroligt bra bild som verkligen sticker ut ur mängden. Med 1000 PPI (Picture Performance Index) blir bilderna skarpa även i snabba actionsekvenser.

Dolby Vision och Dolby Atmos
Njut av en hemmabioupplevelse med Dolby Vision och Dolby Atmos. Du får en realistisk färgåtergivning och ett ljud som ger dig känslan av att befinna dig i mitt i händelsernas centrum.

HDR10+
HDR10+-tekniken ser till att mörka delar av bilden ser mörkare ut, samtidigt som ljusa områden blir ljusare. Uppleva en mer realistisk bild med fler färger, graderingar samt nyanser och ta din TV-upplevelse ett steg närmare ett levande äventyr.

Saphi Smart TV
Att titta på TV är inte längre bara att zappa genom kanalerna och titta på film. Det kan var så mycket mer. Philips har utvecklat Saphi Smart-TV som ger dig fantastiskt hastighet och utmärkt bildkvalitet i underhållningsvärlden. Smart-TV-apparna är smidigt placerade tillsammans med andra huvudfunktioner vilket gör access till dessa enkelt. Populära streamingtjänster så som YouTube, Netflix och Amazon Prime är endast ett par knapptryck bort.

Fyrkärnig processor
Den snabba processorn gör det möjligt att ha igång och växla mellan flera olika applikationer samtidigt i blixtsnabb hastighet.

Förpackningen innehåller:
- Philips 55PUS6554/12
- Fjärrkontroll med batterier
- Bordsstativ
- Strömkabel
- Snabbstartsguide
- Säkerhetsdokumentation

Varumärke Nej
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!