Philips Avent Ångsterilisator för mikro SCF281/02

Pris:

Special Price 249 kr

Ordinarie pris (329 kr)

Artikelnr: #SCF281

Översikt:

Med ångsterilisatorn från Philips Avent-serie kan du enkelt sterilisera flaskor hemma eller på resa. Steriliserar fyra Philips Avent-flaskor på två minuter.

Perfekt för resan
Dödar 99,9% av skadliga bakterier
Klar på 2 minuter

Detaljer

Philips AVENT ångsterilisator till mikrovågsugnen har en praktisk design i lättvikt, vilket gör den perfekt att ta med på resor.

Perfekt för resan - Philips AVENT-ångsterilisator är utformad så att den får plats i de flesta mikrovågsugnar. Den kompakta storleken gör att den är perfekt att ta med på resor, så du alltid har en steril flaska när du är på korta övernattningar eller på längre utlandsresor. Den passar också utmärkt som en extra sterilisator hemma hos barnvakterna.

Säkerhet - Sterilisatorn har sidohandtag för extra säkerhet. Handtagen håller locket ordentligt på plats så att varmt vatten inte rinner ut när du tar ut sterilisatorn från mikrovågsugnen. Sidohandtagen håller sig dessutom kyligare än resten av behållaren.

Skydda barnet - Steriliserade flaskor skyddar barnet från särskild skadliga bakterier tills immunförsvaret är tillräckligt starkt. Philips Avent-sterilisatorer använder ångsterilisering, precis som på sjukhus. Metoden är snabb, enkel, effektiv och du slipper dessutom använda kemikalier. Innehåller förblir sterilt i 24 timmar med oöppnat lock.

BPA-fri - Sterilisatorn är tillverkad i material som inte innehåller BPA.

Varumärke Philips
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!