Philips Fidelio Bluetooth Hörlurar MSBTBK/00 (svart)

Pris:

Special Price 1 399 kr

Ordinarie pris (1 599 kr)

Artikelnr: #M2BTBK

Översikt:

Around-ear-hörlurar från Philips i stängd design. Hörlurarna är utrustade med Bluetooth 4.0, NFC och 40 mm neodynium-membran för en balanserad ljudupplevelse.

Trådlösa on-ear-hörlurar
One-touch NFC
Stängd design

Detaljer

Upplev musiken som den ska upplevas. Fidelio MSBTBK/00 kommer med 40 mm neodynium-membran som ger otroligt och dynamiskt ljud. Få ett par bekväma hörlurar med Bluetooth 4.0-anslutning och NFC. De har en räckvidd på upp till 15 meter så att du kan röra dig fritt när du lyssnar på dina favoritlåtar. Det är enkelt och smidigt att byta mellan samtal och musik, så att du kan använda hörlurarna som ett headset.

Din favoritmusik i otrolig kvalitet
M2BTBL kommer med 40mm-membran och högpresterande neodynium-magneter. Den stängda designen ger naturlig brusreducering så att du kan fokusera ordentligt på musiken.

Anslut via Bluetooth 4.0 och NFC

Den avancerade Bluetooth 4.0-teknologin är kompatibel med AAC, APT-X och SBC-codec. Detta gör att musiken överförs i lika hög kvalitet som om den överförts via sladd. Anslut hörlurarna enkelt till dina musikkällor via NFC.

Anslut via kabel
Batteriet laddas enkelt via USB. Om batteriet ändå skulle ta slut kan du alltid ansluta till musikkällan via en 1,2 meter lång avtagbar hörlurskabel.

Knappar på öronkåpan

Hörlurarna är utrustade med knappar på öronkåpan. Med dessa hanterar du enkelt dina samtal och din musik. De har även två inbyggda mikrofoner som förbättrar samtalskvaliteten.

Otrolig bekvämlighet
Philips Fildelio är utformade för långvarig bekvämlighet. Öronkuddarna med Deluxe Memory Foam ger en ergonomisk passform. Dessutom är huvudskenan i läder är både bekväm och ger en snygg look.

Förpackningen innehåller
- Förvaringspåse
- 3,5 mm ljudkabel
- Snabbstartsguide
- USB-kabel för laddning
Varumärke Philips
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!