Philips flaskvärmare SCF35600

Pris:

Special Price 499 kr

Ordinarie pris (649 kr)

Artikelnr: #SCF35600

Översikt:

Se till att din bebis får den bästa möjliga kvaliteten av varm mjölk och babymat med Philips flaskvärmare SCF35600, som bevarar mjölkens näringsämnen samtidigt som den ökar temperaturen.

Behåller näringsämnen i mjölk
Upptiningsfuktion
Kompatibel med Philips Avent-flaskor

Detaljer

Behåll näringsämnen och vitaminer i bröstmjölken genom att använda Philips flaskvärmare SCF35600 med en mild uppvärmningsteknik, en känslig sensor samt automatiska håll-varm och avstängningsfunktioner.

Näringsämnen
En mjuk uppvärmningsteknik värmer mjölken genom att försiktigt och jämnt cirkulera den. Detta gör att alla viktiga näringsämnen behålls.

Sensor
En integrerad sensor spårar och kontroller mjölktemperaturen, vilket förhindrar att delar av mjölken blir för varm och upprätthåller därmed 100% säker mjölktemperatur.

Framstegsindikator
En intuitiv framstegsindikator hjälper dig att hålla reda på hur varm mjölken är, så att du kan justera temperaturen efter ditt barns behov.

Automatiska funktioner
Du kan använda de bekväma Håll-varm och Stäng-av funktioner som bibehåller mjölkens temperatur i 20 minuter innan du stänger av apparaten.

Avfrostning
Flaskvärmaren har även en användbar avfrostnings-inställning som är säkrare än avfrostning i en mikrovågsugn. Välj avfrostnings-inställningen för att tina upp den frusna mjölken eller babymaten till en optimal temperatur.

Babymat
Du kan använda flaskvärmaren för att värma upp barnmat.

Kompatibel
Maskinen är kompatibel med Philips Avent-flaskor och behållare.

Inkluderat i förpackningen:
- 1 × flaskvärmare

Varumärke Philips
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!