Philips Series 9000 Rakapparat S9711/31

Pris:

Special Price 2 799 kr

Ordinarie pris (3 199 kr)

Artikelnr: #S9711CC

Från 233 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Rakapparat från Philips med ett unikt system som anpassar rakningen utifrån ansiktskonturerna och ger full åtkomst till varje del av ansiktet.

Contour Detect-teknologi
50 min användning
Rengöringsstation ingår

Detaljer

Philips 9000-serie S9711/31 är den mest avancerade rakapparaten från Philips hittills och garanterar ultimata rakresultat med mindre ansträngning.

Contour Detect
Systemet garanterar åtkomst till varje liten del av ansiktet tack vare att de fullständigt flexibla rakhuvudena rör sig i 8 olika riktningar, vilket förenklar rakningen betydligt.

V-track-system
V-formade precisionsblad fångar upp håren från den bästa positionen för att erbjuda en skonsam rakning med färre rörelser.

Super Lift-och Cut-system
Teknik som gör att rakapparaten först lyfter upp skäggstråna för att sedan i ett andra steg skära av dem. Detta gör att din rakning blir mer noggrann och resultatet bättre.

Aquatec Wet&Dry
Du kan välja att raka dig både med behagligt fuktfritt ansikte eller med uppfriskande rakgel för extra komfort. Rakapparaten kan rengöras med vatten.

SmartClean PRO
Det medföljer en speciell rengöringsstation som sörjer för fullständigt underhåll av din rakapparat med bara en knapptryckning. SmartClean-stationen rengör, återfuktar, torkar och laddar din rakapparat så att den fungerar perfekt varje gång.

Användningstid
Du kan raka dig i hela 50 minuter på en laddning. Batteriet blir fulladdat på en timme, så rakapparaten alltid är redo för en rakning.

Förpackningen innehåller:
- Philips Rakapparat SensoTouch S9711/31
- Rengöringspatron
- SmartClick skäggstyler
- Resefodral

Varumärke Philips
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!