Philips Sonicare ProtectiveClean eltandborste HX6837/24

Pris:

Special Price 799 kr

Ordinarie pris (999 kr)

Artikelnr: #HX683724

Översikt:

Få friskare och vitare tänder och ett starkare tandkött med Philips Sonicare ProtectiveClean eltandborste HX6837/24

2 lägen
BrushSync-teknik
Smar timer

Detaljer

Se ett snabbt resultat på endast en vecka med Philips Sonicare ProtectiveClean eltandborste HX6837/24. Eltandborsten ger dig en skonsam rengöring av dina tänder och ser till att du får ett friskare och vitare leende.

Vitare tänder
Få vitare tänder med Philips Sonicare ProtectiveClean. Eltandborsten ser till att du får ett friskare tandkött, och tar bort plack mer effektivt än en manuell tandborste. Borsthuvudet DiamondClean polerar effektivt bort ytliga fläckar och missfärgningar på tänderna, vilket ger dig synbart vitare tänder utan kemiska behandlingar som tandblekning. Kliniska tester visar på vitare tänder redan efter en veckas bruk.

BrushSync-teknik
BrushSync är en inbyggd teknik som känner av vilket borsthuvud du använder. Ha koll på hur hårt du borstar tänderna och bli påmind om när du behöver byta borsthuvud.

Patenterad Sonicare-teknik
Sonicare-teknologin som vi använder i alla våra eltandborstar har inspirerats av tandvården. Den använder sig av dynamisk rengöring som spolar vätska mellan tänderna och hjälper till med att ta bort plack. Med upp till 62 000 borströrelser per minut skapas mikrobubblor som når djupt in mellan tänderna och in under tandköttskanten. Det är kliniskt bevisat att eltandborsten ger ett friskare tandkött på endast två veckor och reducerar risken för inflammation. Sonicare-teknologin är optimal för personer med tandställning, fyllningar, tandkrona och faner.

Timer
Quadspacer och Smartimer är två användbara funktioner. Quadspacer informerar dig om när det är dags att skifta sida i munnen medan Smartimer informerar om när du har borstat i de rekommenderade två minuterna.

Trycksensor
Du kanske inte märker om du borstar för hårt, men eltandborsten gör det. Om du trycker för hårt mot tandköttet avger tandborsten en varning om att du ska vara lättare på handen när du borstar.

Förpackningen innehåller:
- Handtag 1 x ProtectiveClean
- Borsthuvud 1 x W2 Optimal White
- Laddare

Varumärke Philips
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!