Samsung 55" UHD "The Flip" Digital Flipboard WM55H

Pris:

Special Price 16 999 kr

Ordinarie pris (21 499 kr)

Artikelnr: #LH55WMHPTWC

Från 1 417 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Samsung 55" UHD Flip Digital Fliboard WM55H sträcker gränserna för vad du trodde var möjligt av en whiteboard och ger dig mängder av nya möjligheter för anteckningar.

Interaktiv touchskärm
UHD bildkvalitet
InGlass, Tizen 3.0

Detaljer

Samsung 55" UHD Flip Digital Flipboard WM55H är den ideella kompanjonen i varenda kreativa situation, och passar perfekt in på kreativa kontor där brainstorming är en del av vardagen. Flip ger dig samma känsla som en traditionell whiteboard, men nu kan du både rita och skriva digitalt. De innovativa möjligheterna den ger för att navigera gör den enkel att använda för alla, och totalt fyra personer kan använda Flip samtidigt. Du kan också låsa innehållet på skärmen och behålla innehållet som finns på den. Dela det som skrivs och ritas med ditt team, och justera det som du har gjort snabbt och enkelt.

UHD bildkvalitet
Presentera dina idéer i kvaliteten som de förtjänar. Flip har UHD-kvalitet och behåller den i alla miljöer du befinner dig i.

InGlass
InGlass-teknologin gör att det känns som att du antecknar och ritar på riktigt papper, samtidigt som det ser till att du ser det du gör i realtid.

Tizen 3,0
Hur ofta händer det inte att du antecknar något och som du sedan förlägger och blir irriterad för att du inte hittar det igen. Flip kommer med Tizen 3.0-operativsystemet som låter dig spara dina anteckningar så att du enkelt hittar tillbaka till de.

Synkronisering
Anslut Flip med din personliga enhet för att spara dina anteckningar och göra ändringar i farten.

Perfekt vinkel
Använd Samsung Flip-stativet (säljs separat) och justera skärmens vinkel till porträtt- eller landsskapsläge så att den passar dina behov.

Varumärke Nej
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!