Samsung 65" Q60R 4K UHD QLED Smart-TV QE65Q60RAT (2019)

Pris:

Special Price 9 999 kr

Ordinarie pris (12 999 kr)

Artikelnr: #22867

Från 833 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Samsung 65" Q60R 4K UHD Smart-TV QE65Q60RAT öppnar upp för en helt ny värld av underhållning i ditt hem tack vare automatisk färganpassning, kraftfull processor, smarta sökfunktioner och Real Game Enhancer.

65" QLED Smart-TV
Quantum 4K, 100% Color Volume
Ambient Mode, Q60R series
OBS! Kan ej levereras till postnummer 7xxxx och uppåt.

Detaljer

Stig in i en helt ny värld av färger och underhållning med Samsung 65" Q60R 4K UHD Smart-TV QE65Q60RAT. Den är utrustad med en rad av smarta sökfunktioner, perfekt ljusstyrka och ett exceptionellt ljud.

QLED-teknologi
Samsung har en skärmteknologi som kommer att överglänsa allting du någonsin har sett på en skärm tidigare. Samsung har förfinat sin QLED-teknik (Quantum Dot) genom att använda metall i kvantprickarna. I dessa finns nanokristaller som lyser i sina egna individuella färger. Tekniken gör att skärmen kan visa hela källmaterialets färgspektrum och med en ljusstyrka som tar andan ur dig. QLED-teknik påverkar även visningsvinklarna och gör det möjligt för dig att titta på TV i flera olika typer av vinklar.

4K Ultra HD-upplösning och 100% färgvolym
4K Ultra HD-upplösning öppnar en helt ny värld av tv-tittande. Njut av 4 gånger högre pixeldensitet (3840 x 2160) jämfört med Full HD-upplösning (1920 x 1080). Upplev otrolig rörelseskärpa, kontraster och exakt färgåtergivning. Med en färgvolym på 100% och Quantum Dot-teknik kan tv:n leverera miljarder färgnyanser som lyser upp hela skärmen.

Quantum-processor 4K
En intelligent Quantum Processor levererar innehållet i 4K-upplösning med hög detaljrikedom, starka färger och skarp kontrast. Processorn använder en specialteknik för att analysera innehållet och skala upp det till 4K-upplösning, vilket ger en mycket hög bildkvalitet oavsett bildkälla.

Quantum HDR 4X
Quantum HDR 4X-tekniken (High Dynamic Range) ser till att mörka områden av bilden blir mörkare och ljusa områden lyser klarare. Detta resulterar i en mer realistisk bildåtergivning med fler färger, graderingar och nyanser.

Intelligent Mode
Få bästa möjliga bild när du njuter av en romantisk kväll med de nedtonade lamporna, eller strömma din favoritserie från Netflix under dagen. Det intelligenta läget justerar automatiskt ljusstyrkan och ljudet för den givna situationen.

Ambient Mode
Ambient Mode gör att din avstängda TV med svart skärm förvandlas till ett konstverk. Välj mellan dekorativt innehåll, personliga bilder eller att ta emot meddelanden med information om vädret eller de senaste nyheterna. Samsung 49" kan även reproducera mönstret på din vägg så att skärmen smälter in i inredningen. Använd röststyrning via din smartphone eller fjärrkontroll och streama musik via din TV.

OneRemote-kontroll
Samsungs eleganta OneRemote upptäcker och kontrollerar automatiskt kompatibla enheter och innehåll. Tack vare denna funktion behöver du aldrig mer leta efter fjärrkontrollen.

Andra funktioner:
- Röstkontroll med Bixby på TV
- Lätthanterlig universell on-screen guide
- Smart Home med SmartThings
- Kompatibel med Smart Speakers
- Real Game Enhancer med FreeSync

Varumärke Nej
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!