Samsung 75" Q9F QLED 4K UHD Smart TV QE75Q9FNAT

Pris:

Special Price 35 999 kr

Ordinarie pris (44 999 kr)

Artikelnr: #QE75Q9FNATXXC

Översikt:

Samsung 75" Q9F QLED 4K UHD Smart TV QE75Q9FNAT öppnar upp en helt ny värld av TV-underhållning i ditt hem. Upplev videokvalitet i enastående 4K UHD.

75" QLED Smart-TV
Q HDR 2000, PQI 3700
Invisible connection, Q9F series
OBS Kan ej levereras till postnummer 7xxxx och uppåt p.g.a storleken

Detaljer

Samsung 75" Q9F QLED 4K UHD Smart TV QE75Q9FNAT öppnar upp en helt ny värld av TV-underhållning i ditt hem. Upplev videokvalitet i enastående 4K UHD. Revolutionär QLED-teknik gör bilderna ännu mer ljusstarka och de strålande färgerna kommer att imponera på dig. Denna teknik gör det även möjligt för dig att se på TV från olika vinklar, utan att förlora bildkvalitet. När du tröttnar på att titta på film kan du använda Smart TV:n Q9F till att surfa på Internet eller spela videospel i otrolig kvalitet.

QLED-teknologi
Samsung har en skärmteknologi som kommer att överglänsa allting du någonsin har sett på en skärm tidigare. Samsung har förfinat sin QLED-teknik (Quantum Dot) genom att använda metall i kvantprickarna. I dessa finns nanokristaller som lyser i sina egna individuella färger. Tekniken gör att skärmen kan visa hela källmaterialets färgspektrum och med en ljusstyrka som tar andan ur dig. QLED-teknik påverkar även visningsvinklarna och gör det möjligt för dig att titta på TV i flera olika typer av vinklar.

Q Contrast Elite
Q9F levererar en fenomenal bildkvalitet, med större djup och djärvare kontraster. Oavsett hur ljust det är i rummet kan du uppleva en förtrollande intensitet i varje scen, var du än befinner dig.

Q HDR 2000
Se detaljer som andra missar. Låt dig dras in i handlingen som regissören avsett och se detaljer som tidigare höljts i dunkel eller suddats ut i de ljusaste partierna.

4K/UHD-upplösning
Njut av underhållning i 4K/UHD-upplösning (3840 x 2160 pixlar), vilket är fyra gånger högre än Full HD-upplösning (1920 x 1080). Öppna dörren till en helt ny värld av bildkvalitet. Se din favoritunderhållning med häpnadsväckande skärpa och detaljrikedom. UHD gör att du kan njuta av Full HD, HD-klar underhållning och HD TV-sändningar med ännu bättre bildkvalitet.

Direct Full Array Elite
Denna QLED-TV gär även den minsta detalj helt klar tack vare Direct LED bakbelysning som ger dig helt livslika bilder.

Vacker att beskåda
En känsla av lyx möter modern finess. Med en vackert polerad baksida och prydligt dolda kablar passar Q9F väl in i ditt hem, vare sig den är placerad på ett golvstativ eller upphängd på väggen likt en tavla.

360 design
Tidlös design som passar i alla miljöer. En gränslös upplevelse utan någon ram som täcker en del av glasfronten. En sofistikerad minimalistisk formgivning med ett bakstycke helt i metall.

Tizen– all underhållning på ett ställe
Tizen är utformad för att ge dig enkel åtkomst till dina favoriter direkt när du startar din Samsung Smart-TV. Gå till dina favoritfilmer, serier, sociala medier som Facebook och Twitter eller ladda ner och upptäck nya och spännande program. Upplev ett mer integrerat system med Tizen och ha all din underhållning på ett ställe.

Ingår i förpackningen:
- Samsung 75" Q9F QLED 4K UHD Smart TV QE75Q9FNAT
- Fjärrkontroll med batterier
- Strömkabel
- Bordsstativ
- Användarmanual

Varumärke Samsung
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!