Samsung French Door frys/frys RF24R7201SR (177.7 cm)

Pris:

Special Price 23 999 kr

Ordinarie pris (32 999 kr)

Artikelnr: #29665

Från 2 000 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Samsung French Door frys/frys RF24R7201SR är ett utmärkt energieffektivt kylskåp med stora familjer eller frekventa festvärdar i åtanke tack vare sin stora kylvolym på 348 liter, 123 liter fryskapacitet

Volym: 348/123 l
Höjd: 177.7 cm
Twin Cooling Plus-teknologi

Detaljer

Samsung French Door frys/frys RF24R7201SR är ett utmärkt energieffektivt kylskåp med stora familjer eller frekventa festvärdar i åtanke tack vare sin stora kylvolym på 348 liter, 123 liter fryskapacitet och funktioner som Ice Max-ismaskin, is och vatten-dispenser, FlexZone, och flera lådor och hyllor som lätt kan rymma all mat och dryck för din familj och gäster.

Design
Med nordisk stil, modernt utseende och enkla eleganta linjer, kommer kylskåpet att komplettera ditt kök med både praktisk och estetisk enkelhet och. Ytan har en fingeravtryckssäker finish som gör att ditt kylskåp i största möjliga utsträckning är skinande rent. Den franska dörren har EZ-open handtag för enkel öppning och stängning som lyfter upp och skjuter ut lådorna.

Kylskåp
Njut av en generös kapacitet på 348 liter i kylen och en frysvolym på 123 liter. Förvara och hitta allt enkelt tack vare en praktiskt organiserad inredning med 4 glashyllor och 2 grönsakslådor.

FlexZone
Denna låda erbjuder fyra olika temperaturinställningar för idealisk kylning av färskt kött, fisk, kallskuret och drycker. En låsbar Smart Divider gör lådorna till 4 justerbara sektioner för bra organisation så att alla dina matvaror kan nås enkelt och bekvämt.

Twin Cooling Plus
En avancerad Twin Cooling Plus-teknik skiljer luftcirkulationen i kylen och frysdelen för att skapa två oberoende kylsystem. Detta förhindrar blandning av lukt och gör att maten håller längre.

Precis kylning
Precise Chef Cooling-tekniken förhindrar att temperaturen sjunker eller stiger. Tekniken kan hålla temperaturen på en stabil nivå med endast en avvikelse på ± 0,5° C. Detta förlänger effektivt hållbarheten på maten.

NoFrost
Tack vare NoFrost-systemet kommer din mat att hållas helt fryst utan att din frys behöver bli täckt av is. Att maten inte är täckt i frost ökar också frysens lagringskapacitet, så du kan lagra ännu mer mat.

Ice Max
Ismaskinen med en smal och kompakt design kan producera upp till 4,5 kilo is per dag, och rymmer upp till 1,9 kilo is, så inga av dina gäster kommer att sakna is. Kan även krossa is.

Display
Display och inställningar är gömda inuti kylskåpet och är lätta att nå efter att dörren har öppnats. Att de är gömda bidrar också till kylskåpets minimalistiska och rena design.

Wi-Fi
Anslut kylskåpet till en enhet som heter Smart Dongle, ladda ner det tillhörande programmet till din smartphone och njut av alla funktioner tillgängliga på distans. Du kan ändra temperaturen eller ställa in olika kyl-lägen. Du kan även få både felsökningsråd och varningsmeddelanden när kyldörren är öppen.

Energiklassificering
Denna energieffektiva och därmed miljövänliga apparat är ett idealiskt val för dem som vill spara pengar på elräkningen. Den har en A+ energimärkning.

Varumärke Samsung
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!