Samsung AR09HSFSPWKN / AR09HSFSPWKX Smart Comfort 9

Pris:

Special Price 10 999 kr

Ordinarie pris (14 999 kr)

Artikelnr: #COMFORT9

Översikt:

Håll temperaturen hemma på en optimal nivå även när du inte är hemma med en WiFi-ansluten värmepump från Samsung.

Triangulär design, WiFi
Max rumsstorlek 150 m2
Fungerar ner till -25 °C

Detaljer

Samsung COMFORT9 luftvärmepump håller ditt hem nedkylt under den varma sommaren och härligt varm under vintermånaderna.

Hur fungerar en air-to-air luftvärmepump?
En luftvärmepump använder energi från utsidan av huset för att värma upp insidan på samma sätt som ett kylskåp. De flesta värmepumpar har också ett filter som ger ett gott inomhusklimat medan pumpen är på. Luften renas konstant från upp till 99% allergener inklusive bakterier, virus, pollen, fuktighet etc. Luftvärmepumpen har också en luftavfuktare som extraherar fukten från luften inne i huset.

Kan den användas som air-condition?
Visste du att luftvärmepumpen kan användas som air-condition? Genom att trycka på en knapp på fjärrkontrollen kan du enkelt sätta på air-condition-funktionen och kyla ner ditt hem under heta sommardagar.

Anpassad för det nordiska klimatet
En värmepump från Samsung är utformad för att ge enastående prestanda i nordiska klimatförhållanden och samtidigt vara energieffektiv. Den är kapabel för uppvärmning i utomhustemperaturer ner till -25°C. Den robusta konstruktionen är pålitlig och lätt och problemfri att använda även när temperaturen är under fryspunkten i flera veckor eller månader. Enheten tillåter dig att ställa in temperaturen från 8 - 30°C vilket ger dig stor variation av temperaturer.

Triangulär konstruktion
Ny innovativ konstruktion som snabbare reglerar temperaturen och gör värmepumpen kraftfull så att du får en jämn och konstant värmedistribution i ditt hem. Den triangelformade designen gör att den kan skicka både varm och kall luft 14 meter, vilket gör att du kan värma upp eller kyla ned större ytor. Genom att montera inomhusdelen nära taket blir luftcirkulationen bättre. Innerdelen är även väldigt låg, så att den kan monteras på trånga utrymmen.

Wifi
Den här luftvärmepumpen är smart och enkel att hantera med inbyggd WiFi. Du kontrollerar och ställer enkelt in temperaturen via Samsung Smart Homeapp på din smarttelefon eller surfplatta och kan därmed styra den även när du inte är hemma.

Energieffektiv
Du sparar pengar på elräkningar, Samsung Comfort värmepump har energiklass A++.

Fjärrkontroll
Med en fjärrkontroll kontrollerar du och ställer in temperatur på luftvärmepumpen när du vill. Samsungs värmepump kan kontrolleras med fjärrkontroll eller smarttelefon.

Lätt att underhålla
Värmepumpen är utrustad med indikator som kommer att informera dig när filtret behöver bytas. Filtret är lättillgängligt eftersom att du inte behöver öppna enheten.

Fem års garanti
Högkvalité och lång livslängd med fem års garanti, förutsatt att pumpen installeras av auktoriserad elektriker.

Installation
Luftvärmepumpen måste installeras av en auktoriserad elektriker. Notera att värmepumpen levereras utan röruppsättning.

Förpackningen innehåller
- innomhusenhet
- utomhusenhet
- fjärrkontroll

Varumärke Samsung
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!