Samsung torktumlare DV90M50003W

Pris:

Special Price 5 999 kr

Ordinarie pris (7 999 kr)

Artikelnr: #DV90M50003W

Översikt:

Samsung torktumlare DV90M50003Wger dig en hel rad olika torkprogram, automatiska sensorer samt smarta funktioner så du effektivt och skonsamt kan torka din tvätt. Torktumlaren passar perfekt för den större familjen mad barn.

Kapacitet: 9 kg
Värmepumpsteknik
Smart Washer app

Detaljer

Samsung torktumlare DV90M50003W ger dig en hel rad olika torkprogram, automatiska sensorer samt smarta funktioner så du effektivt och skonsamt kan torka din tvätt. Torktumlaren passar perfekt för den större familjen mad barn.

Värmepumpsteknik
Är du på jakt efter låga torktumlarkostnader? Då är en kondenstumlare med modern värmepumpsteknik det bästa valet. Värmepumpar är vanliga som ett miljövänligt uppvärmningssätt i Skandinavien. Grundprincipen på en värmepump är möjligheten att återanvända restvärmen efter den fuktiga luften har svalnat och kondenserat. Detta leder till att strömförbrukningen på torktumlaren är kraftigt reducerad. Tack vare att värmepumpstumlare använder lägre torktemperaturer är de också mer skonsamma mot kläderna.

9 kg kapacitet
Fixa tvätten enkelt med denna kraftfulla kondenstumlare från Samsung. Med 9 kg kapacitet tar den enkelt hand om en hel veckas tvätt.

Program
Torktumlaren erbjuder program för alla typer av material och plagg, både automatiska och tidsinställda.

Smart Check
En smart funktion som felsöker och hittar felet på ett tidigt stadium och sedan erbjuder lösningar via din smartphone app. På det viset kan du själv rätta till felet utan att läsa manualen eller kontakta en fackman.

Vattenindikator
Indikatorn visar dig när det är dags att tömma vattenbehållaren.

Energimärkning

Denna torktumlare har energimärkningen A++, vilket gör den både vänlig mot miljön och din plånbok.

Varumärke Samsung
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!