Samsung tvättmaskin WW10N642RBW/EE

Pris:

Special Price 7 999 kr

Ordinarie pris (12 999 kr)

Artikelnr: #27938

Från 667 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Tvätta dina kläder enkelt och effektivt. Samsung tvättmaskin WW10N642RBW/EE har funktioner som EcoBubble samt många praktiska program som Bubble Soak och du kan styra den med din smartphone eller surfplatta.

Kapacitet: 10 kg
Hastighet: 1400 rpm
EcoBubble, Q-rator

Detaljer

Samsung tvättmaskin WW10N642RBW/EE gör det möjligt att tvätta kläderna med samma effektivitet som vanligt men med mycket lägre temperaturer tack vare EcoBubble-teknologi. Den har också en mängd användbara program som Hygiene Steam eller Bubbel Soak och du kan enkelt styra tvättmaskinen via en kostnadsfri smartphone-app.

Kapacitet
Tvätta några enstaka plagg snabbt eller hela veckans tvätt på en enda gång. Tack vare 10 kg kapacitet kommer högar av tvätt efter helgdagar eller besök inte längre att leda till några besvär.

Program
Tvättmaskinen erbjuder många program inklusive tvättprogram för bomullsplagg, syntetiska plagg eller denim. Den erbjuder även speciella program som Hygiene Steam för extra rena kläder, Bubbel Soak eller ett speciellt rengöringsprogram som är nödvändigt för underhåll av apparaten.

EcoBubble-funktionen
Spara energi och skydda dina kläder med den här funktionen. En blandning av luft, tvättmedel och vatten, skapar små bubblor som tränger in i tyget. Denna funktion är lämplig för att tvätta kläder i kallare vatten med perfekt resultat.

Bubble Soak
Säg farväl till envisa fläckar. Med en knapptryckning kan du aktivera denna smarta funktion som blötlägger dina kläder i en blandning av vatten och bubblor för att effektivt penetrera fläckar och ta bort dem en gång för alla.

Snabbtvätt
Tack vare det här snabbprogrammet kan du få dina kläder tvättade på bara 59 minuter.

Q-rator
Tack vare denna speciella funktion som du kan hitta med kostnadsfria Samsung-appen SmartThings kan du göra tvättandet mer effektivt och planera det enligt dina dagliga behov.

Förpackningen innehåller:
- 1x slang
- 1x manual

Varumärke Samsung
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!