Siemens iQ700 torktumlare WT47W578DN

Pris:

Special Price 8 499 kr

Ordinarie pris (10 999 kr)

Artikelnr: #12411

Från 708 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Högkvalitativa Siemens iQ700 torktumlare WT47W578DN torkar dina kläder med omsorg och det finns mängd program att välja mellan.

Kapacitet: 8 kg
Värmepumpsteknik
Självrengörande kondensor
5 års garanti

Detaljer

Högkvalitativa Siemens iQ700 torktumlare WT47W578DN torkar dina kläder med omsorg och det finns mängd program att välja mellan.

8 kg i kapacitet
Torka några textiler eller hela veckohögen av tvätt i en och samma cykel. Tack vare 8 kg i kapacitet har du gott om utrymme för att täcka dina veckoliga behov.

Värmepump
Är du ute efter att hålla kostnaderna nere? Den här kondenstumlaren är då idealisk för dig. Värmepumpteknik är en miljövänlig värmelösning i många av Skandinaviens hushåll. Den grundläggande principen för en värmepump är förmågan att återvinna restvärme efter att den fuktiga luften är nedkyld och kondenserad, det gör att energikonsumtionen minskar markant. Genom att använda en lägre torktemperatur är torktumlaren också skonsammare mot dina kläder.

Program
Enheten har en stor variation av program. Välj mellan program som Shirts, Outdoor, Towels, Mix, Lingerie, Wool, Super Fast 40 och AllergyPlus/Hygiene

Självrengörande kondensor
För att en torktumlare ska torka med högsta effektivitet, behöver kondensorn hållas ren från ludd, vilket traditionellt sett har inneburit rengöring för hand. Med en självrengörande kondensor behöver du inte tänka på detta och maskinen bibehåller sin prestanda.

LED display
Den stora displayen har flera valmöjligheter och specialfunktioner och visar programmets kvarvarande tid. Du kan ställa in upp till 24 timmars fördröjning så att torkskåpet startar när det passar dig.

Energiklass
Denna apparat har energieffektiv drift med energimärkningen A++.

Varumärke Siemens
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!