Sigma Art AF 24-105 mm DG OS HSM zoomobjektiv

Pris:

Special Price 4 888 kr

Ordinarie pris (6 499 kr)

Artikelnr: #SIG300475

Från 407 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Förvandla alla bilder till äkta mästerverk med Sigma Art AF 24-105 mm DG OS HSM zoomobjektiv för Canon EF/EF-S. För att göra objektivet så skarpt som möjligt använder sig Sigma av glas med lite förvrängning, och har filterdiameter på 82 mm.

24-105 mm zoomobjektiv
För Canon EF/EF-S objektivfattning
45 cm minsta fokuseringsavstånd

Detaljer

Förvandla alla bilder till äkta mästerverk med Sigma Art AF 24-105 mm DG OS HSM zoomobjektiv för Canon EF/EF-S. För att göra objektivet så skarpt som möjligt använder sig Sigma av glas med lite förvrängning, och har filterdiameter på 82 mm. Objektivet är kompakt och lätt, och är gjort av ett material som heter Thermal Space Composite. Det är otroligt tåligt mot låga temperaturer.

Art-serien
Art-serien från Sigma är designade med fotografernas specifika områden i åtanke. Objektivet släpper verkligen ut din inre artist. Objektivet är perfekt för studiofotografering, men passar lika bra för när du fotar arkitektur eller stjärnhimmeln.

Bli artistisk
Nio stycken rundade bländarlameller ger dig snygga bilder med härlig oskärpa i bakgrunden. För att reducera oskärpa när du tar bilder i motljus har objektivet Super Multi-Layer Coating som gör bilderna snygga - också i motljus.

Optimization Pro programvara
Använd Sigma USB-dockningsstationen och anslut till Sigma Optimization Pro programvaran för att uppdatera objektivets programvara och justera inställningarna.

Fler egenskaper:
- 45 cm minsta fokuseringsavstånd
- 1:4.6 maximalt förstoringsförhållande
- HSM för snabb och tyst fokusering
- Zoom-låsknapp: Lås din zoomring på alla brännvidder
- AF/MF-knapp

Varumärke Sigma
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!