Suunto 9 GPS träningsklocka (vit)

Pris:

Special Price 2 299 kr

Ordinarie pris (3 499 kr)

Artikelnr: #10359

Från 192 kr per månad i 12 månader.

Översikt:

Suunto 9 GPS sportklocka är en intelligent smartwatch som tål väder och vind. Med över 80 olika valbara lägen för olika sporter, en stryktålig design och ett kraftfullt batteri är detta en produkt för dig som älskar sport och idrott i allmänhet.

Puls- och aktivitetsmätare
Suunto FusedTrack
Vattentät till 100 meter

Detaljer

Suunto 9 GPS sportklocka är speciellt utformad för människor som lever ett aktivt liv, i timme efter timme i rörelse. Klockan är ideal för dig som älskar tuffa fysiska utmaningar utomhus och att trotsa väder, vind och terräng. Sätt ett mål och kör igång. Suunto 9 hjälper med dig att bli precis så stark som du vill vara.

Byggd för multisport
Med över 80 olika valbara lägen för olika sporter kan du skräddarsy Suunto 9 efter din favoritidrott eller aktivitet för dagen. Du kan tracka avstånd, tider eller puls, och jämföra med tidigare resultat i smarta översikter och med hjälpen av Suunto-appen. Suunto 9 har bland annat profiler för simning, cykling, löpning, och mängder med andra sporter och aktiviteter.

Tre intelligenta batterilägen
Prestanda, Uthållighet och Ultra ger mellan 25 och 120 timmars registreringstid med GPS-spårning på. Suunto 9 använder intelligenta påminnelser som baseras på din aktivitetshistorik för att säkerställa att batteriet är fullt inför nästa träningspass eller äventyr. Om klockan märker att batteriet börjar ta slut under ett träningspass föreslår den automatiskt att du växlar till ett annat batteriläge.

SUUNTO FUSEDTRACK™ - Spårning i världsklass
Suuntos unika FusedTrack™-algoritm kombinerar GPS- and rörelsesensordata för att ge precisare spårning och distans. Detta gör det möjligt att förlänga batteritiden genom att sänka GPS-funktionens batteriförbrukning utan att noggrannheten försämras.

Tålig och slitstark
Suunto 9 är skapad och byggd för att uppfylla professionella idrottares krav. Klockan har utsatts för tusentals timmar av extrema tester i de tuffaste förhållandena, både av Suuntos eget testteam och idrottare över hela världen, vilket gör den till en tillförlitlig träningspartner för alla typer av äventyr.

Andra egenskaper:
- Sömn-tracking
- Digital kompass
- Aktivitetsmätare och kaloriräknare
- Barometrisk- och GPS-höjdmätare
- Data för återhämntning

Varumärke Suunto
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!