TomTom Start 52 GPS Lifetime (Europa)

Pris:

Special Price 799 kr

Ordinarie pris (1 149 kr)

Artikelnr: #TTSTART52ELMT

Översikt:

Med TomTom Start 52 GPS får du lätt och omfattande navigering i hela Europa med livstids kartuppdateringar, avancerad körfältsvägledning och tre månaders gratis varning för fartkameror.

5" pekskärm
Livstids kartuppdateringar över hela Europa
Avancerad körfältsvägledning

Detaljer

TomTom Start 52 GPS bil är lätt att använda och erbjuder omfattande navigering genom stor 5" pekskärm i färg. GPS-en är utrustad med kartor över Europa med livstids kartuppdateringar och avancerad körfältsvägledning för enklare navigering på flerfiliga vägar. Du får även tre månaders gratis varningar om fartkameror med denna GPS.

Inbyggd bilhållare
Det inbyggda fästet är praktiskt och är alltid tillgängligt när du behöver det kan montera det på vindrutan. Du kan vrida det och fästa på instrumentbrädan istället. När du vrider GPS-en justeras bilden automatiskt i rätt läge.

5" pekskärm
Den stora skärmen säkrar enkel, bekväm styrning och har många praktiska finesser, som exempelvis navigering i 3D.

Avancerad körfältsvägledning
Visar tydligt vilket körfält som är det rätta i korsningar, så att du inte missar några svängar. I de svåraste motorvägskorsningarna gör den realistiska 3D-bilden av korsningen att du kan ta dig fram avslappnat och säkert.

Eco-Routes
Denna funktion hjälper dig att hitta den mest effektiva sträckan till din destination så att du sparar både tid, pengar och bränsle.

Fler funktioner:
- 2D/3D-läge
- Dag/nattläge
- 2 timmar batterikapacitet
- 8 GB internt minne
- Micro SD-minneskort med stöd för upp till 64 GB

Varumärke TomTom
Färg Nej
  • Alltid fri frakt!
  • Alltid lägre priser!
  • Alltid över 1500 produkter i lager!
  • Alltid minst 1 års garanti!